Slavna australijska kantautorka Sija otkrila je da je jedno vreme razmišljala o samoubistvu nakon što je dobila veliki broj kritika zbog filma "Music" koji je objavila prošle godine.

- Želela sam da se ubijem. Vratila sam se svojim porocima i nakon toga otišla na rehabilitaciju, isrpičala je u intervjuu za New York Times.

Podsetimo, Siju javnost je osudila zato što je dugogodišnju saradnicu Medi Zigler angažovala da glumi dete s autizmom. Ona u stvarnom životu ne pati od ove bolesti.

- Pokušala sam da radim sa austitčnom devojčicom i snimanje je stresiralo. Zato sam odlučila da odaberem Medi, rekla je ona.

Sija je pre nekoliko godina otvorenoj govorila o borbi s zavisnošću. U intervjuu za Billboard je 2013. ispričala da je nekada bila zavisna od različitih lekova, ali i alkohola, a u septembru 2018. objavila je da je osam godina "čista".

Sija se u javnosti gotovo uvek pojavljuje s maskom
Youtube 

Popularna Sija vlasnica je pesama koje se poslednjih godina ne skidaju sa radijskih stanica, a među njima su: "Elastic heart", "Cheap Thrills", "Alive", "Chandelier", "The Greatest" i "Birds Set Free".

Godinama je krila lice i nastupala s perikom koja je prekrivala njenu facu i postala njen zaštitni znak. Sija je svoj potez objasnila u nekoliko navrata, kada je u intervjuima isticala da radije želi da uspe zahvaljujući muzici, a ne zahvaljujući tome kako izgleda.

Sija je otkrila da je zbog kritika javnosti razmišljala o samoubistvu
- / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Zbog toga, Sija je na svim televizijskim nastupima i koncertima, pred publiku izlazila s perikom koja joj je prekrivala lice, dok se u spotovima gotovo i ne pojavljuje.

Retke su slike na kojima se pevačica može videti bez perike
Andrea Spinelli / Alamy / Alamy / Profimedia 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!