Mlada plesačica Medi Zigler osvojila je obožavatelje širom sveta nakon što ju je pevačica Sia angažovala da pleše u njenim spotovima, što se pokazalo kao pravi potez za obe.

Medi je u to vreme imala tek desetak godina, a danas je 18-godišnja devojka koja osim talentom pažnju pleni i svojom lepotom i atraktivnim izdanjima.

Tako je bilo i na premijeri filma "Space Jam: A New Legacy" u Los Anđelesu, gde se pojavila u kratkom zelenom šorcu i poluprozirnom crnom korsetu u kojima je zavodljivo pozirala pred fotografima.

Ona je prve plesne korake izvela sa samo dve godine, a majka 2011. godine odlučila da je prijavi na plesni šou talenata i njena karijera je od tada krenula uzlaznom putanjom.

medi zigler
O'Connor/AFF-USA.com / PA Images / Profimedia 

Ipak, najznačajniji trenutak dogodio se 2017. godine kada se pojavila na naslovnici Sijinog albuma.

Upravo je Sijin spot za pesmu "Elastic Heart", u kojem se uz Medi pojavio i popularni glumac Šia La Buf, izazvao velike kontroverze.

Naime, mnogi su smatrali da je neprimeren jer je razlika među njima čak 17 godina, bili su poprilično razgolićeni, a radnja se odvijala u kavezu.

medi zigler
Youtube 

"Bilo je to pravo putovanje za mene. Imala sam samo 11 godina, a saradnja sa Šijom za mene je bila san snova. Bio je jako zaštitnički nastrojen prema meni i osećala sam se sigurno uz njega, ali samo snimanje bilo je intenzivno", priznala je Medi u jednom od nedavnih intervjua.

Kako piše američki Cosmopolitan, Medi je, nakon što je stekla svetsku slavu kroz Sijine spotove, sarađivala s najprestižnijim svetskim brendovima poput Marka Džejkobsa, Pop-Tartsa i brojnih drugih i ima veliku bazu fanova i pratilaca na Instagramu, pa često promoviše razne proizvode.

medi zigler
Instagram 

Ziglerova stigla da dizajnira odeću koja se prodaje na jednoj onlajn platformi, ali i sportsku odeću za brend glumice Kejt Hadson Kate Hudson Fabletic.

Pojavila se u nekoliko filmova i serija, uključujući popularni hit Pretty Little Liars, a navodno je do sad za svoj rad na svimpoljima inkasirala oko pet miliona dolara.

medi zigler
Instagram 

Takođe, pevačica Sija se nedavno okušala u svetu filma — režirala je film Music, za koji je napisala i scenario, a njena glavna zvezda ponovo je njena mlada prijateljica Medi Zigler.

Najinteresantnije je to što Medi ima tek 18 godina i što od nje verovatno tek možemo da očekujemo značajne poslovne poduhvate. Više njenih fotografija pogledajte u galeriji:

Instagram, Youtube Medi Zigler