Poznata pevačica Sija, čije je pravo ime Sija Kejt Izobel Furler u javnosti se uglavnom pojavljuje sa prepoznatljivom perikom koja je postala deo njenog imidža.

Retke su fotografije na kojima je možemo videti bez "maske", odnosno perike, a nedavno u Veneciji paparaci su je uslikali u D&G kombinaciji, a tom prilikom mogli smo konačano da vidimo i njeno lice.

Naime, Sija je prethodnih dana boravila u Venciji povodom revije čuvenog italijanskog dvojca Dolce & Gabbana koja je okupila mnoge poznate dame.

Među njima se našla i slavna pevačica, koja je uslikana prilikom napuštanja hotela Danijeli dok je odlazila na pomenutu reviju. Sija je na ovoj modnoj manifestaciji nosila svetlo plavu haljinu sa cvetnim printom koju potpisuju kreatori čijoj je reviji i prisustvovala.

sija, paparaco
Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Već narednog dana, Sija je uslikana na aerodromu u crnoj trenerci, sa maskom i naočarima u identičnoj boji, kada mnogi nisu mogli da je prepoznaju

Popularna pevačica je vlasnica pesama koje se poslednjih godina ne skidaju sa radijskih stanica, a među njima su: "Elastic heart", "Cheap Thrills", "Alive", "Chandelier", "The Greatest" i "Birds Set Free".

sija na aerodromu
- / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Potrebu da sakrije lice pevačica je objasnila u nekoliko navrata, kada je u intervjuima isticala da radije želi da uspe zahvaljujući muzici, a ne zahvaljujući tome kako izgleda". 

Zbog toga, Sija je na svim televizijskim nastupima i koncertima, pred publiku izlazila s perikom koja joj je prekrivala lice, dok se u spotovima gotovo i ne pojavljuje.

Youtube Sija pokazala lice