Taman se pomislilo da su se stvari između nekadašnjih supružnika Emine Jahović i Mustafe Sandala smirile, a u medijima se pojavila nova informacija da su stvari zapravo zategnutije nego ikad.

Nakon javnog prepucavanja oko neplaćenih alimentacija, sada je došla na red podela zajedničke imovine koja se navodno procenjuje na čak 20 miliona evra.

Mustafa i Emina danas se nalaze na sudu u Istanbulu kako bi se konačno dogovorili kome pripada luksuzna kuća u kojoj su nekada živeli, ali i muzički studio.

Kako prenosi "Informer", bivši supružnici najveću bitku vode oko vile na Bosforu vredne 16 miliona evra i studija koji su kupili za četiri miliona evra.

Emina Jahović i Mustafa Sandal danas se nalaze na sudu.
Instagram 

- Emina je besna na Sandala jer pokušava da je ostavi bez ičega iako su u braku bili deset godina. Problem je što Mustafa traži da se te dve nekretnine prodaju i da veći deo novca od prodaje pripadne njemu! Emina je zato angažovala nekoliko advokata koji će pokušati na sudu da dokažu da je reč o imovini stečenoj u braku, koju ne može da otuđi bez njene saglasnosti - priča dobro obavešteni izvor "Informera" i dodaje da Emina ne želi da napusti kuću u kojoj su živeli sa sinovima Jamanom i Javuzom.

Emina Jahović se navodno plaši da je bivši muž ne ostavi bez ičega iako su bili 10 godina u braku.
ATA Images/Antonio Ahel 

- Ta vila je jedna od najlepših u Turskoj. Ima dva bazena, golf teren, teretanu, šest spavaćih soba i prelep pogled na grad. Emina traži da tu nastavi život sa dečacima, dok Mustafa želi da je proda i kupi stanove. Pored luksuzne vile, pevači ratuju i oko muzičkog studija, koji su zajedno kupili za četiri miliona evra.

- Emina je u njemu provodila najviše vremena i tu su nastale sve njene pesme poslednjih godina. Zato smatra da studio treba da joj pripadne posle razvoda. Dosta je uložila u njega i ni u najgorem košmaru nije mogla da sanja da će Mustafa pokušati da joj ga oduzme. Sve što je zaradila u braku od pesama, reklama i kozmetičke linije stavljala je na zajednički račun u banci. A za to vreme je Mustafa svoju zaradu odvajao i prebacivao na tajne račune. Niko sem njega ne zna koliko je novca na taj način sakrio od Emine - objašnjava sagovornik za pomenuti list.

Mustafa Sandal navodno je krio novac od Emine Jahović i prebacivao ga na tajne račune.
Instagram 

Emina je nedavno rekla da se pomirila sa Mustafom, ali da ih čeka još jedan spor i poručila da je "istina na njenoj strani".

- Vodim sudski spor sa Mustafom, ali ne želim da govorim o detaljima. Nadam se da će pravda da pobedi. Jer ne borim se ja ovde samo za sebe već i za sve žene koje su u istoj situaciji - rekla je pevačica, a kakav će biti epilog na kraju ostaje da vidimo.

Svet poznatih na dohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!