Srpski reper Uroš Radivojević poznatiji je kao Numero, uhapšen je danas zbog optužbi za porodično nasilje i određen mu je pritvor od 48 sati, saznaje Kurir.

Naime, reper se tereti za fizičko i psihičko nasilje koje je naneo svojoj bivšoj devojci, a koje je ona, navodno, godinama unazad trpela, zbog čega je želela da okonča svoj život.

Prva ispovest bila je na društvenim mrežama, kada je Nina Stojaković na svom Tviter nalogu podelila šta se dogodilo njenoj sestri Lidiji, tvrdeći da je trpela užasno nasilje od strane doskorašnjeg dečka Uroša Radivojevića, poznatijeg kao reper Numero, sa kojim je raskinula pre mesec i po dana.

- Moju rođenu sestru Lidiju, koja godinama pati od depresije, je godinu i po dana u kontinuitetu tukao momak s kojim je živela. To smo saznali pre mesec i po dana kada je skupila hrabrost da ga ostavi i vrati se kod naših roditelja nakon što je pokušala da se ubije.

Kako Nina dalje tvrdi, njena sestra je na kraju završila na psihičkom lečenju, te da su lekari na njenom telu primetili modrice i ožiljke od ujeda.

Ko je Numero?

Uroš Radivojević rođen je u Kostolcu, a svoju prvu pesmu je snimio sa 12 godina. Muzikom je ozbiljnije počeo da se bavi sa 15, a tokom 2015. godine našao se na kolaborativnom albumu Hip hop mreža koji je imao za cilj da predstavi sve nove umetnike iz tog perioda.

Svoj prvi album izdao je 2018. godine, a nastupao je na brojnim regionalnim festivalima.

Uhapšen reper Numero optužen je za zlostavljanje devojaka.
Youtube 

Nakon optužbi Numero je pogasio sve profile na društvenim mrežama, a kada ga je jedan beogradski medij kontaktirao, reper nije želeo da komentariše ovu temu.

- Uh, uh... - ponavljao je, delujući potpuno šokirano Nininim objavama. 

- Hvala na obaveštenju. Ne bih da dajem izjave, ovo je haos - rekao je reper za Telegraf nakon čega je prekinuo vezu.

Ubrzo nakon što je Nina podelila priču svoje sestre, na Tviteru se oglasila još jedna bivša devojka uhapšenog repera. Radijska voditeljka Ivona je u svojim objavama na pomenutoj mreži otkrila da je i ona bila žrtva Uroša Radivojevića.

Kao posledice odnosa s reperom, Ivona je pretrpela anksiozni poremećaj, panične napade i stravične fizičke povrede.

Ivona Pantelić takođe je bila žrtva repera Numera.
Instagram 

"Nažalost moram apsolutno da stanem iza svakog napisanog Ninog slova jer sam identičnu stvar doživela. Za to su znali njegovi najbliži prijatelji jer sam im se obratila, kao i moji roditelji, moji prijatelji, policija i psihijatar. Kao posledice tog odnosa pretrpla sam anksiozni poremećaj kao i panične napade bilo gde u javnosti, fizičke povrede, podlive, rascepane usne, resicu, gubitak kose i najgore od svega - sebe i svoje ličnosti. Kao neko ko je zaljubljen u ljubav i život i mogu reći da sam večiti optimista i izuzetno jaka ličnost", napisala je Ivona i dodala:

"Našla sam se u mraku u kojem ni u najgorim snovima nisam mogla da zamislim. Bila sam najudaljenija od sebe ikada, svojim misli, akcija, potpuno nepoštovanje sebe i manjak samopouzdanja. Kako do toga dođe?

Ova Ivona koja sam danas ne bi prepoznala tu istu od pre samo dve godine. Nažalost spoj nesigurnosti je magnet za nekoga ko tu nesigurnost ima i sam, a kod drugog emotivnom manipulacijom moze da iskoristi tj zloupotrebi. Pokušala sam i njegovim bliskim drugovima da se obratim i tražim pomoć i samo pravo da me čuju, ali nisam dobila povratan odgovor", napisala je Ivona između ostalog na Tviteru. Dodala je i da ju je Uroš fizički i psihički zlostavljao.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!