Nakon što je Nina Stojaković otkrila da je reper Uroš Radivojević poznatiji je kao Numero godinama zlostavljao njenu sestru, na Tviteru se oglasila još jedna devojka s istim tvrdnjama.

Nina je u svojim objavama navela da je njena sestra Lidija, koja inače pati od depresije godinama unazad, bila je žrtva popularnog repera, zbog čega je čak želela sebi i da oduzme život.

Posle njenih reči, radijska voditeljka Ivona je u svojim objavama na Tviteru otkrila da je i ona bila žrtva Uroša Radivojevića. Kao posledice odnosa s reperom, Ivona je pretrpela anksiozni poremećaj, panične napade i stravične fizičke povrede.

Ivona je godinama trpela zlostavljanje repere Numero
Instagram 

"Nažalost moram apsolutno da stanem iza svakog napisanog Ninog slova jer sam identičnu stvar doživela. Za to su znali njegovi najbliži prijatelji jer sam im se obratila, kao i moji roditelji, moji prijatelji, policija i psihijatar. Kao posledice tog odnosa pretrpla sam anksiozni poremećaj kao i panične napade bilo gde u javnosti, fizičke povrede, podlive, rascepane usne, resicu, gubitak kose i najgore od svega - sebe i svoje ličnosti. Kao neko ko je zaljubljen u ljubav i život i mogu reći da sam večiti optimista i izuzetno jaka ličnost", napisala je Ivona i dodala:

"Našla sam se u mraku u kojem ni u najgorim snovima nisam mogla da zamislim. Bila sam najudaljenija od sebe ikada, svojim misli, akcija, potpuno nepoštovanje sebe i manjak samopouzdanja.

Kako do toga dođe?

Ova Ivona koja sam danas ne bi prepoznala tu istu od pre samo dve godine. Nažalost spoj nesigurnosti je magnet za nekoga ko tu nesigurnost ima i sam, a kod drugog emotivnom manipulacijom moze da iskoristi tj zloupotrebi. Pokušala sam i njegovim bliskim drugovima da se obratim i tražim pomoć i samo pravo da me čuju, ali nisam dobila povratan odgovor", napisala je Ivona na Tviteru.

Navela je i kako je sve počelo.

"Sve je počelo sa njegovom tužnom pričom kako su ga sve bivše devojke prevarile i da ne veruje nikome, nakon toga kako je depresivan i da mu trebam, da mu unapred oprostim ispade, ako je grub itd… Bila sam jako i iskreno zaljubljena i ono čuveno zensko "ma pomoćiću mu, promeniće se". Ne devojke, ne momci, neće. Nas je takođe spajala ljubav prema muzici koja nas je zapravo i spojila u vidu poslovne saradnje a na kraju nije bilo ni posla ni ljubavi, bila je samo jedna ozbiljno tužna pesma, grozan scenario za film koji sam ispisala sama upuštajući se u taj odnos.

Njegove paranoje su krenule od toga da ga varam, da svi njegovi drugovi žele da me j*** tj da su već do toga, da me je slagao da mi je drug za kog je sumnjao da imam nešto sa njim, vezan za drvo u šumi i da će da mu njegovi ljudi seći prst po prst ukoliko ne priznam da sam nešto uradila. Nakon mog plakanja moljenja i ubeđivanja i nakon što je ponovo fizicki nasrnuo na mene u toku borbe koje se odvijala u mojim kolima, nazvala me je njegova najbolja drugarica gde mi je pripretio i rekao da se javim normalno i kažem da je sve okej.

Izblefirala sam i počela da vrištim. Sklonio je telefone i počeo još agresivnije sa zlostavljanjem, a u međuvremenu KAO KULMINACIJA EMOTIVNE MANIPULACIJE I BOLESTI ubedio me je da mu MAJKA IMA RAK I DA UMIRE da bi iz mene izvukao bilo šta.

Na kraju je u suzama priznao da je izmislio priču. Ovo je samo JEDNA OD MNOGO SITUACIJA za koje zna psihijatar koji je moju izjavu uzeo i dijagnostikovao mi anskioznost i panične napade, takođe kao i policija.

Reper Uroš Radivojević optužen je za nasilje nakon što je sestra njegove devojke iznela niz strašnih detalja na Tviteru.
Youtube 

Ovo nije nikakva patetična prica, ženski hir, osveta ili feminizam. OVO JE PROBLEM ZA KOJI MORA DA SE CUJE I STAVI TAČKA. Bol i pakao koji sam prošla, mentalni i fizički, znam samo ja i nažalost devojka čija je sestra prijavila ovo. Nadam se da nema više zrtava, ALI SAZNAćE SE", napisala je na kraju Ivona i zahvalila se Nini što joj je dala snagu da javno iznese svoju strašnu priču.

Uroš Radivojević Numero nije želeo da komentariše navode da je Lidiju mesecima zlostavljao. Nakon što je Nina Stojaković, sestra zlostavljane Lidije iznela strašne detalje na svom Tviter nalogu i optužila ga za nasilje, reper je ugasio sve profile na društvenim mrežama.