Srpski reper Uroš Radivojević poznatiji je kao Numero, a trenutno je u živi javnosti zbog optužbi koje je dobio od bivše devojke.

Naime, reper se tereti za fizičko i psihičko nasilje koje je naneo svojoj bivšoj devojci, a koje je ona, navodno, godinama unazad trpela, zbog čega je želela da okonča svoj život.

Sve ovo u svojim objavama na Tviteru navodi Nina Stojaković, politička aktivistkinja, a čija je sestra godinama trpela nasilje.

Numera optužila devojka za fizičko i psihičko nasilje.
Youtube 

Kako je navela u svojim objavama njena sestra Lidija, koja inače pati od depresije godinama unazad, bila je žrtva popularnog repera, zbog čega je čak želela sebi i da oduzme život.

- Moju rođenu sestru Lidiju, koja godinama pati od depresije, je godinu i po dana u kontinuitetu tukao momak s kojim je živela. To smo saznali pre mesec i po dana kada je skupila hrabrost da ga ostavi i vrati se kod naših roditelja nakon što je pokušala da se ubije.

Kako Nina dalje tvrdi, njena sestra je na kraju završila na psihičkom lečenju, te da su lekari na njenom telu primetili modrice i ožiljke od ujeda.

- Nakon što ju je doveo do takvog stanja da je završila na psihičkom lečenju zbog kog je ležala u bolnici nedeljama, neki novi terapeuti su videli ujede, modrice, pocepane usne.. Zašto nisu zvali policiju - ne znam - napisala je ona i dodala:

- Dečko koji je nije samo tukao, već gušio do onesvešćivanja, psihički zlostavljao i manipulisao njenom bolešću zove se Uroš Radivojević, mlađima poznat kao NUMERO, reper. Ako policija ne može da uradi ništa, ja mogu da stanem uz svoju sestru i kažem javno ime i prezime nasilnika.

- "Što nije prijavila ranije?". Pa jednostavno, jer je bila prestravljena do kostiju. "Kako niste primetili?". Nismo, nažalost, jer je modrice i ožiljke sakrivala a njeno loše psihičko stanje smo pripisivali depresiji koja joj je dijagnostikovana.

Nakon ovih optužbi, Numero je pogasio sve profile na društvenim mrežama, a kada ga je jedan beogradski medij kontaktirao, reper nije želeo da komentariše ovu temu.

- Uh, uh... - ponavljao je, delujući potpuno šokirano Nininim objavama.

- Hvala na obaveštenju. Ne bih da dajem izjave, ovo je haos - rekao je reper za Telegraf nakon čega je prekinuo vezu.

Numero nije želeo da komentariše navode da je tukao i maltretirao svoju bivšu devojku koja je želela da oduzme život.
Youtube 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!