Pevačica Grajms (33) bivša devojka najbogatijeg čoveka na planeti Ilona Maska, objavila je svoju fotografiju na Instagramu, na kojoj iako je u animiranom obliku, ima trudnički stomak.

"Kraljica je trudna", prokomentarisao je jedan obožavatelj, koji je ubrzo dobio više od 200 lajkova, a komentari nisu prestajali da se nižu.

"Opet si trudna?", "Ovo su sjajne vesti", "Sigirno želi da podeli srećne vesti na ovaj način", "Čestitamo", samo su neki od komentara ispod njene objave.

Grajms nije odgovorila ni na jedno od znatiželjnih pitanja koji se tiču njene navodne trudnoće.

Fotografija veoma podseća na njenu objavu trudnoće s njenim prvim detetom, X Æ A-Xii, kojeg je dobila s bivšim dečkom Ilonom Muskom, sa kojim je raksinula septembra ove godine, nakon tri godine veze.

- Polurazdvojeni smo, ali se i dalje volimo, često se viđamo i u odličnim smo odnosima - rekao je tada Mask.

Ilon Mask i Grajsm roditelji su dečaka neobičnog imena.
Robyn Beck / AFP / Profimedia 

Iako se čini da više nisu zvanično par, to nije sprečilo obožavatelje da se zapitaju da li bi slavni milijarder mogao da bude otac drugog deteta, o kojem se priča, jer nakon raskida njih dvoje su nastavili da žive zajedno.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia, Gene Blevins / Zuma Press / Profimedia Ilon Mask i Grajms raskinulu su nakon tri godine