Brak Nikol Jang i Dr. Drea trajao je 24 godine i važio je za jedan od najskladnijih parova, ali se ipak završio neslavno. Počeo je tokom samog početka reperove karijere i trajao sve do uzdizanja imperije u šou-biznisu.

Kako je objavio Rolling Stone, par će se rastati sa više od jedne petine reperovog bogatstva.

Kako se navodi, Dr. Dre će platiti 50 miliona dolara sada, a drugu polovinu nakon 12 meseci.

Dr Dre mora da isplati bivšoj supruzi 100 miliona dolara
scr / Mavrixphoto / Profimedia 

Što se tiče podele imovine, Nikol će zadržati Rolls-Roice, Range Rover, limuzinu Escalade, motor Spyder i nakit, ali će isto tako morati da napusti svoje boravište u Malibuu.

Dr. Dre nedavno je priznao da se nadao da će njegov razvod biti "klasičan i pošten". Ipak, uprkos namerama za prijateljski razvod, reper je bio primoran da prekine svaku komunikaciju sa svojom bivšom suprugom nakon što ga je ona, kako tvrdi, "lažno" optužila da ju je zlostavljao.

Dr. Dre tvrdi da ga je supruga lažno optužila za zlostavljanje.
Shutterstock 

Prema izjavi koju je na sudu dao Dre, rekao je svojoj bivšoj ženi da "ne želi da se sve pretvori u skupu borbu", ali nekoliko dana kasnije, u pravnim dokumentima naveo je da ga je Nikol lažno optužila za zlostavljanje tokom njihovog braka.

- Ovo je potpuna laž. Nikol sada takođe pokušava da izađe iz našeg predbračnog ugovora tvrdeći da sam je ja navodno naterao da potpiše predbračni ugovor. Ovo je takođe laž - izjavio je.

Od tada par nije imao kontakt, osim početkom januara, kada je Nikol dobrovoljno posetila svog bivšeg muža u bolnici nakon što je doživeo moždanu aneurizmu.

Podsetimo, prema sudskim dokumentima, Dre je optužen da je držao pištolj uz glavu svoje žene, udario je u lice, udario o zid i podigao je sa zemlje tako što ju je vukao za vrat. Dre i Jang su se venčali 1995. godine a prošlog jula su objavili da se razvode zbog nepomirljivih razlika.

Reper se nakon razvoda pohvalio fotografijom kojom je najavio slavlje povodom svog razvoda.

Svet poznatih na dohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!