Iako mnogi znaju da je Reljina majka bila Zoja Begoli, jedna od naših najpoznatijih i najlepših balerina, o pevačevom ocu se malo toga znalo.

Mnogi su mislili i pisali da je Reljin otac Faruk Begoli, glumac i profesor glume, a pevač je tek sada otkrio da to nije istina.

- Pisali su da je Faruk Begoli moj otac, što nije. Prosto, i ja bih se tako prezivao. Ako mi se majka već preziva Begoli i ako mi je otac Begoli, jako teško bi bilo da ja budem Popović. Pokušavali su čak da naprave razne konstrukcije kako pokušavam da sakrijem svoje albansko poreklo.

Iako su svi mislili da je Relja Popović sin profesora glume, pevač je prvi put otkrio da je njegov otac bio sportski novinar Srđan Popović.
Kurir/ Damir Dervišagić 

Čak i da sam Albanac, ili odakle god, ja ne bih pokušavao da sakrijem svoje poreklo. Imam podjednaku ljubav prema svim narodima i prema svim dobrim ljudima i podjednako ignorišem sve loše ljude - otkrio je Relja u emisiji "Balkanskom ulicom", pa istakao da je njegov otac Srđan Popović, nekadašnji sportski novinar.

- Moj otac je bio sportski novinar, najveći deo svog života je proveo u listu "Večernje novosti", gde je i moj ujak, mamin brat, radio. Bio je veliki navijač Partizana - rekao je on i otkrio da je od oca nasledio ljubav prema pomenutom klubu.

- Zadnju noć života je proveo sa igračima Partizana, a ja i danas nastavljam tu neku tradiciju. Sport i Partizan su obeležili njegov život na jedan način, dok sam ja na fakultetu isto studirao novinarstvo, voleo sam da pišem i dotakao to nešto što je bio moj otac, potpuno nesvestan da se to dešava. Nekako smo se susreli, bez da se susretnemo.

Relja Popović kaže da mu je najveća rana to što je izgubio oca kada je imao samo godinu i po dana.
Instagram 

Kako je oca izgubio kao jako mlad, sa svega godinu i po dana, ne krije kako mu je to rana za ceo život.

- Mama mi je rekla da sam na nekoj od sahrana, kada je našem drugu umro tata, pitao: "Kome je gore? Tom našem drugu, koji je izgubio tatu sa 15 godina ili meni, koji sam izgubio tatu sa godinu i po dana?". Vrlo je teško odgovoriti na to pitanje. Naravno da bih voleo da sam mogao da zapamtim svog oca, da je to sigurno jedna rana, koju nosim ceo život - zaključio je Relja.

S obzirom na to da je odrastao bez oca, majka je imala veoma bitnu ulogu u njegovom i bratovom životu.

- Važno je ime u svetu baleta i u svetu umetnosti. Bila je jako posvećena tom pozivu dok je bila balerina, a kasnije i predavač. Ja svoju majku ne mogu da gledam nikada kroz profesiju. Ona je važno ime, ali za mene na neki drugi način, tačnije kao majka - rekao je Relja i otkrio da je njena profesija znatno uticala na njegov profesionalni razvoj.

Relja Popović je obećao sebi da nakon pucnjave više nikada neće nasekirati svoju majku.
ATA Images/Antonio Ahel 

On se takođe osvrnuo se na nemili događaj koji se dogodio na kraju njegove srednje škole, kada je bio upucan, te istakao da je to bio najstresniji događaj koji je priredio majci, a ni suze nisu izostale.

- Prvi put sam osetio da to što radim, iako ja suštinski nisam bio kriv u tom trenutku, da je strašno uticalo na nju. Danima se nije znalo da li ću ja preživeti operaciju. To je bio poslednji momenat kada sam ja nju nasekirao. Ovo je svakako bilo više od "nasekirao", ali zato sam uvek vodio računa, da čak i ako sam uradio nešto, da to ne dođe do nje.

Relja Popović se rasplakao dok je pričao o svom ocu.
printscreen/instagram 

Od svoje osamnaeste godine do 2017. godine, dok ona nije umrla, ja više nisam sekirao svoju mamu i bio sam dobar sin, iako sam ja uvek bio dobar sin - rekao je popularan reper o svojoj majci, a nije mogao da zadrži svoje suze uz stihove legendarnog Luisa i pesme "Ne kuni me, ne ruži me majko".

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!