Popularni pevač Relja Popović još jednom je pokazao svoj talenat za glumu, ulogom koju je ostvario u seriji "Besa". Nakon emitovanja epizode, u kojoj je vrele kadrove delio sa makedonskom glumicom Kamkom Točinovski, reakcije publike bile su neizostavan deo.

Naime, intimne scene sa zgodnom glumicom podigle su veliku prašinu, a Relja je jednom prilikom otkrio da bi ulogu u ovoj seriji prihvatio i bez opcije da pročita scenario.

Relji Popović u pretnjama pominju decu, a sve zbog toga što je snimio intimne scene u seriji "Besa".
ATA Images 

Koliko su ovi kadrovi izazvali pažnje govori činjenica da se Relja Popović suočio sa nizom uvreda i pretnji, zbog kojih je na kraju morao da reaguje.

- Dobijao sam užasne pretnje i poruke nakon te scene. To su bila i deca od sedam godina, a bili su i stariji. Morao sam jednu da podelim i na svom Instagramu jer je bila užasna i spomenuli su mi decu. To je prevršilo svaku meru. Trudim se da takve stvari zanemarim, ali ovaj put nisam mogao - rekao je Relja u emisiji "AmiG Show".

Podsetimo, Relja u "Besi" igra telohranitelja Luku Jovanovića, kriminalca i narko-dilera Luke Domca, koga igra Milan Marić.

- Malo sam je neskromno najavio kao najbolja serija, ali stvarno tako mislim. Zato sam nakon deset godina konačno prihvatio jednu ulogu. Prihvatio bih ovu ulogu i bez čitanja scenarija jer sam fan serije "Besa" - rekao je ranije Popović.

- Dao sam svoj maksimum, bio sam posvećen tom projektu svaki snimajući dan i van toga. Nisam muzičar koji je zalutao u svet glume, suštinski sam oboje, ne razmišljam o tome.

Srećan sam što mogu da budem i na jednoj i na drugoj strani - rekao je on za medije.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!