Nikola Jokić i njegova supruga Natalija nedavno su postali roditelji devojčice kojoj su dali ime Ognjena, a sada je ponosni tata imao najbolju moguću podršku sa tribina.

Naime, Natalija se pojavila na meču, a ono što je posebno obradovalo sve Nikoline navijače to je da je uz nju bila i njihova dvomesečna ćerkica.

Fotografija je ubrzo obišla svet, a koliko je podrška značila Nikoli govori i činjenica da je bio najbolji igrač utakmice.

Rođenje ćerke samo je učvrstilo veliku ljubav supružnika, koji su zajedno još od tinejdžerskih dana - od 2013. godine. Par se upoznao preko zajedničkih prijatelja, a uprkos tome što je sa Jokićeve strane to bila ljubav na prvi pogled, sačekao je neko vreme dok nije bio siguran u svoje emocije.

Nikola i Nataljija Jokić nedavno su dobili ćerku.
Instagram 

"Upoznali smo se preko zajedničkih drugara. Moje društvo i ja smo izlazili u kafić koji je radio do ponoći, a kad bi se zatvorio, sedeli smo na klupi ispred. Jedne večeri smo bili samo nas dvojica i onda je došla i Natalija. Dopala mi se čim sam je video, ali nisam joj to odmah rekao, već smo se družili narednih pola godine, možda i duže. Sve to vreme sam skrivao emocije", ispričao je svojevremno Jokić.

Upoznali su se dok je Nikola išao u Srednju ekonomsku školu, a samo dva meseca kasnije Natalija je otputovala u Sjedinjene Američke Države gde je upisala psihologiju. Nedugo zatim otišao je i on da igra za NBA, a kako mnogi tvrde to je uradio da bi bio bliže svojoj izabaranici.

Njih dvoje venčali su se u oktobru prošle godine u Somboru, a slavlje je održano u krugu najuže porodice i prijatelja. Tek nekoliko desetina gosiju dobilo je pozivicu, a zanimljivo, na spisku zvanica nije bilo Nikolinih saigrača iz Denvera.

Nikola i Natalija venčali su se prošle godine u Somboru.
Instagram 

Ova rođena Somborka je Jokiću najveća podrška kako u karijeri, tako i u životu, a redovno ga prati u njegovim karijernim poduhvatima. Ipak biraju da se retko eksponiraju u javnosti, a obzirom da Nikola nema društvene mreže, Natalija tek ponekad na Instagramu podeli zajedničke fotografije.

Američki mediji su ovu mladu damu nazvali retkom prirodnom lepoticom, a takođe im je zanimljiva i razlika u visini između Nikole i Natalije - on je visok 213 centimetara, a ona 173. Zato su i dobili nadimak "div i palčica".

Natalija je Nikoli najveća podrška.
Instagram 

Lepa Natalija se gotovo nikad nije oglašavala u medijima, ali tračak njenog privatnog života možemo videti na društvenim mrežama - jasno je da voli modu, putovanja, konje i sitnice baš kao i njen suprug!

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!