Srpski košarkašk Nikola Jokić danas je postao otac, a njegova supruga Natalija je rodila zdravu devojčicu. Za ćerku su izabrali ime Ognjena, inače slovenskog porekla izvedeno od reči "ogаnj" u značenju "plamen, vatren".

Rođenje ćerke samo je učvrstilo veliku ljubav supružnika, koji su zajedno još od tinejdžerskih dana - od 2013. godine. Par se upoznao preko zajedničkih prijatelja, a uprkos tome što je sa Jokićeve strane to bila ljubav na prvi pogled, sačekao je neko vreme dok nije bio siguran u svoje emocije.

nikola jokic sa zenom natalijom
Instagram 

"Upoznali smo se preko zajedničkih drugara. Moje društvo i ja smo izlazili u kafić koji je radio do ponoći, a kad bi se zatvorio, sedeli smo na klupi ispred. Jedne večeri smo bili samo nas dvojica i onda je došla i Natalija. Dopala mi se čim sam je video, ali nisam joj to odmah rekao, već smo se družili narednih pola godine, možda i duže. Sve to vreme sam skrivao emocije", ispričao je svojevremno Jokić.

"Kad sam joj prvi put rekao da mi se sviđa, nisam dobio nikakav odgovor. Mudro je prećutala", dodao je najbolji košarkaš NBA lige.

Mnogo puta je spominjano u javnosti da je njegova izabranica potpuno iskače iz klasičnog šablona devojaka koje uglavnom idu uz sportiste koji zarađuju milione.

nikola jokic i natalija
Instagram 

Počeli su da se zabavljaju još dok je Nikola Jokić igrao u Srbiji. Dva meseca nakon što su započeli vezu, ona je otišla da studira psihologiju u Ameriku. Nedugo zatim otišao je i on da igra za NBA.

Ova rođena Somborka je Jokiću najveća podrška kako u karijeri, tako i u životu, a redovno ga prati u njegovim karijernim poduhvatima. Ipak biraju da se retko eksponiraju u javnosti, a obzirom da Nikola nema društvene mreže, Natalija tek ponekad na Instagramu podeli zajedničke fotografije.

nikola jokic i natalija
Instagram 

Američki mediji su ovu mladu damu nazvali retkom prirodnom lepoticom, a takođe im je zanimljiva i razlika u visini između Nikole i Natalije - on je visok 213 centimetara, a ona 173. Zato su i dobili nadimak "div i palčica".

Lepa Natalija se gotovo nikad nije oglašavala u medijima, ali tračak njenog privatnog života možemo videti na društvenim mrežama - jasno je da voli modu, putovanja, konje i sitnice baš kao i njen suprug!