Popularna pevačica Jelena Rozga je pre nekoliko godina otkrila da su određeni zdravstveni problemi nastali zbog preterane želje za perfekcionizmom.

Nakon što je potražila pomoć od lekara jer je danima osećala da nešto nije u redu, Jeleni je ustanovljena tahikardija - aritmija srca koja se manifestuje kao ubrzani rad srca.

- Srce mi se toliko uzlupalo da sam se prepala i mislila kako ću se samo srušiti. Budila sam se umorna, stalno sam osećala umor i gubila sam na težini. Otišla sam kod lekara i dobila dijagnozu. Ubrzo sam počela da pijem lekove - rekla je pevačica nedavno.

Jelena Rozga otkrila svoje probleme sa štitnom žlezdom i srcem.
Instagram 

Kako je ovoga puta ponovo u centru pažnje zbog nove pesme, Jelena je osim sukoba sa Severinom, ponovo prokomentarisala svoje zdravstveno stanje.

Ona ističe da je tokom pandemije korona virusa naučila kako da kaže "ne" i da ju je na to prislilo njeno zdravstveno stanje.

- Više nisam u velikom stresu. Neću juriti, pogotovo po pitanju posla. Čuvam zdravlje više, više cenim svoje slobodno vreme, znam da kažem ne. Naučila sam i to. Morala sam zbog zdravlja.

Jelena Rozga ne želi da se stresira zbog zdravlja.
Instagram 

Jednostavno sam morala, jer imam problema sa srcem i štitnom žlezdom i to više ne krijem. Štitnu žlezdu apsolutno više nemam i sad sam rekla: "E sad je dosta, ajde da malo i ja uživam" - rekla je Rozga za RTL.

Rozga je ispričala da mirnije spava otkako je manijaka koji ju je uhodio, stigla sudska kazna.

- Mislim da ću jedno duže vreme gledati iza leđa i okretati glavu kad budem šetala i preko dana i uveče sa svojom psom. Nije svejedno kad živiš sam - priznala je.

U novoj godini sebi želi samo zdravlje.

- Samo zdravlje. Zdravlje je na prvom mestu i to sve više cenim, pogotovo kad imam tih svojih problemčića. Tako da, samo zdravlje, sve drugo će doći - zaključila je pevačica.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!