Anja Blagojević, devojka jutjubera Bogdana Ilića, koji je javnosti poznatiji kao Baka Prase, objavila je sramne poruke koje dobija nakon navodnog samoubistva jutjuberke Kristine Kike Đukić.

Zbog drame koju su Baka Prase i Kika imali pre dve godine pojedini su uperili prstom u Bogdana, koji se tim povodom oglasio potresnim obraćanjem.

Pored optužbi upućenih Bogdanu, njegova devojka se takođe suočava sa jezivim porukama koje svakako predstavljaju jedan oblik nasilja na društvenim mrežama.

Anja je osudila sve koji joj šalju sramne poruke.
Instagram 

"Stoko jedna nedoj**ana, dabogda živa izgorela sa onim što ga nazivaš dečkom, na šta ono liči. Izgledate kao da vas je nosorog uje*** p**ka vam materina retardirana, i vama i ovim debilima što vas prate. Ne zna se ko je pametniji od vas majku ti j**** dok ti otac gleda, bolje bi ti bilo da su te u polje ko strašilo držali", piše u poruci koju je Anja objavila na Instagramu.

"Ova osoba i ostale koje pišu slične poruke se "bore" protiv sajber bulinga, a rade to isto. Dokle ćete svi biti licemerni?", prokomentarisala je Anja.

Bogdan je saslušan u SBOPOK-u 10. decembra, gde je dao izjavu u svojstvu građanina na sve poznate okolnosti u vezi Kinine smrti.

Insatgram, Instagram Anja Blagojević devojka Bake Prastea podelila je poruke koje dobija na Instagramu nakon Kikine smrti

On je u potresnom obraćanju, tokom kog je plakao izneo svoju stranu priče povodom Kristininog samoubistava ističući da on nije kriv za to. Bogdan je objavio prepiske između njega i Kike nakon što su se pomirili, objasnivši da su izgladili odnose, bili prijatelji i spremali zajednički projekat.

Kristina Kika Đukić oduzela je sebi život u 21. godini
Youtube