Otkako se pojavio na muzičkoj sceni, reper Mihajlo Veruović Vojaž stekao je veliku popularnost. Osim muzike, reper je u centar pažnje dospeo i vezom sa Anđelom Ignjatović, poznatijom kao Breskvica.

Nakon raskida, svako je krenuo svojim putem. Dok Breskvica uživa u novoj ljubavi, Vojaž ne staje sa nastupima, snimanjima i poslovnim projektima.

Detinjstvo, odrastanje, breme roditelja, javni raskid - sve je to obeležilo život ovog dvadesetogodišnjaka koji je kroz pesme pokušao da dočara barem deo onoga što ga je zadesilo.

Vojaž snima film o svom životu.
pritnscreen/youtube 

Da i dalje ima velike planove i da karijeru želi da gradi na visokoj lestvici, ali i ispriča deo onoga što mu se dosad izdešavalo, potvrdio je u brojnim intervjuima, ali i poslednjom objavom na Instagramu.

Prema pisanju 24sedam, Vojaž planira da svoj život predstavi kroz film.

- Jednog dana, kada dođe vreme za to, ispričaću svoju životnu priču. Film ne može da stane u jednu pesmu - napisao je Vojaž na Instagramu i objavom zaintrigirao sve.

U poslednjem intervjuu koji je Vojaž dao za 24sedam, istakao je da ne može da priča o periodu kada je zbog ubistva premijera Zorana Đinđića njegova porodica morala da ode u Francusku, jer je i njegov otac Milan tada radio kao telohranitelj predsednika Vlade bio ranjen.

Vojaž će u svom filmu predstaviti najbolniji period svog detinjstva.
ATA Images/Antonio Ahel 

- Nisam puno pričao o detinjstvu. Hoću da tako i ostane, zbog nekih drugih stvari. Dosta svoje inspiracije, tekstova, osećanja i vrednosti povlačim iz detinjstva. Mislim da sam prerano odrastao i dostigao neku zrelost jako mlad, zbog životnih okolnosti u kojima sam se našao zajedno sa svojom porodicom. Ali, neka ostane na tome - rekao je tada za 24sedam.

- Radiće film. Naravno da Mihajlo ima punu podršku porodice za sve što radi. Koliko god možemo, pomažemo mu. Nažalost, najmanje u finansijskom smislu - kazao je reperov otac za 24sedam, a na pitanje da li će se film bazirati više na njegovom emotivnom ili porodičnom životu, rekao je:

Reper će u filmu predstaviti i svoja osećanja nakon raskida sa Breskvicom.
ATA Images/Antonio Ahel 

- Film će se ticati njegovog života, odrastanja i uspeha - kratko je rekao i indirektno potvrdio da će biti pomenuti svi važni delovi iz života Mihajla koji najviše interesuju njegove fanove.

Svoje traumatično detinjstvo i sve ono što je doživeo kroz karijeru i život, ali i kakav je ožiljak ostavila njegova veza sa Anđelom Ignjatović Breskvicom, Mihajlo će realizovati kroz film.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!