O njegovom raskidu sa Anđelom Ignjatović Breskvicom se mnogo pričalo. Da znaju kako da budu u centru pažnje i javnosti govori i činjenica da su svoje nove pesme oboje izbacili istog dana, a nedavno je zbog incidenta na nastupu otkrio da se viđa sa novom devojkom.

Reper se našao na meti kritika kada je na svom nastupu pokazao tri prsta, zbog čega ga je publika žestoko iskritikovala.

Prilikom izvinjenja i obraćanja javnosti zbog svog postupka, Vojaž je otkrio da je nova ljubav na pomolu.

vojaz
pritnscreen/youtube 

- Zdravo ljudi, hteo bih da kažem nekoliko stvari koje su mi sada na umu. Pre svega, želim da se izvinim svima koji su se osetili neispoštovano ili neprijatno zbog toga što sam pokazao simbol tri prsta. Za nas to nije nacionalistički ili fašištički, već je samo način na koji pozdravljamo jedni druge.

Tako da, ako ste se osetili uvređeno ili neprijatno, stvarno želim da se izvinim, jer ja nisam imao loše namere.

Poznat sam po tome da volim sve, da širim ljubav, da sam tu za ljude. Ja nisam nacionalista, devojka sa kojom se viđam je druge veroispovesti - rekao je reper na svom Instagram profilu.

Ipak, iako je i sam začinio da spekulacije o novoj ljubavi budu većih razmera, posebno zbog poruka koje je razmenjivao sa navodno novom devojkom, reper je sada odlučio da otkrije istinu.

Njegovi obožavatelji bili su ubeđeni da je upravo turska influenserka i marketing menadžerka Čala Ben njegova nova izabranica.

vojaz
screenshoot/instagram 

- Braćo i sestre, dragi mediji, video sam da ima baš puno novinskih natpisa da sam u vezi sa Čalom. To nije istina, to moram da demantujem. Čala je moja dobra drugarica iz Turske - istakao je on.

Nesporazum je zapravo nastao kada je Čagli objavila fotografiju sa svog 23. rođendana na kom je bio Vojaž, a ona se takođe oglasila povodom ove teme.

@_voyage.fp808_

#f#fyp#foryou#fypシ゚viral####foryoupage @voyage.808

♬ original sound - voyage.fp808

- Nisam u vezi sa Vojažem. On je samo moj prijatelj kog volim i sa kojim radim - napisala je influenserka na svom Instagram profilu.