Čuvenog glumca Nikola Kejdža dugo nismo mogli da vidimo u javnosti.

Nakon što se u februaru ove godine venčao po peti put sa 30 godina mlađom Rikom Šibate, a potom napravio scenu u jednom restoranu kada se pijan teturao i pretio osobulju, gotovo da se nigde nije pojavljivao.

Sada su ga paparaci uhvatili na aerodromu, kada je ruku pod ruku šetao sa svojom mladom suprugom, a par se uputio u Soho kako bi pazarili umetnine.

Ipak, od momenta kada su se fotografije pojavile na mrežama, mnogi su komentarisali kako se glumac ponaša kao tinejdžer, što mu najviše i zameraju, a primetno je i da je promenio stil oblačenja zbog čega je predmet podsmeha.

nikolas kejdz sa zenom
T.JACKSON / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Vlada mišljenje da pedesetogodišnji Kejdž na sve moguće načine pokušava da izgleda mlađe, ali umesto toga, po mišljenju ljudi, uglavnom deluje smešno.

"Ona ko da ima 17... mada, nije daleko... A on... u ovom autfitu kao neki matori pedofil koji vreba sa strane", "Jezivo na šta ovaj čovek liči", "Udarila jako kriza srednjih godina", "Izleda kao papagaj", "Hej Nikolas, nemas 24.. ah, čekaj, toliko ima tvoja žena, srami se", "Samo čekam kad će ponovo da se razvede i nađe mlađu", "Ne znam ko diktira da se ovako oblači, ali deluje mi tako ljigavo", "Kejdž je postao onaj čovek za koga te sutra ne bi iznenadilo da je prikriveni pedofil"... samo su neki od komentara na mrežama - od Instagrama, preko Tvitera, pa sve do Reddita gde su ljudi možda bili i najotovoreniji.

nikolas kejdz sa zenom
BrosNYC / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 


Inače, pre Rike, Nikolas je bio u braku sa 37-godišnjom šminkerkom Eriko Koike i to samo 4 dana, a tada je bio uplašen da će mu izabranica uzeti pola imovine. Kejdž ima još jedan kratak brak iza sebe s kantautorkom Lisom Mari Prisli (52), ćerkom Elvisa Prislija. Venčali su se 2002. i razveli nakon dva meseca. Kejdž je bio u braku i s kolegicama Alis Kim (36) i Patricijom Arket (51).