Nikolas Kejdž (56) oženio se peti put na ceremoniji u Las Vegasu sa svojom 30 godina mlađom izabranicom. Vest da se čuveni holivudski glumac oženio Japankom Rikom Šibate odjeknula je u Americi.

Nikolas se pre samo dve godine takođe u Las Vegasu oženio sminkerkom Eriko Koike. Tom prilikom je svim prisutnima vikao da će mlada da mu uzme polovinu imovine.Bračni život trajao je samo četiri dana nakon čega je glumac podneo zahtev za razvod. Vezu su držali daleko od javnosti, i malo ko je znao da su se viđali nekoliko meseci pre nego što su uplovili u bračnu luku.

Nikolas kejdž
BrosNYC / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Nakon što je poništio ovaj brak Kejdž je započeo vezu sa 30 godina mlađom Riko, koju je odveo pred oltar u kapeli u čuvenom "gradu greha", a toj ceremoniji prisustvovala je njegova bivša žena Alis Kim sa njihovim sinom Kal-Elom.

Nikolas Kejdž iz veze sa koleginicom Kristinom Fulton ima još jednog sina, Vestona, koji je četiri godine stariji od aktuelne maćehe.

Kejdž ima još jedan kratak brak iza sebe s kantautorkom Lisom Mari Prisli (52), ćerkom Elvisa Prislija. Venčali su se 2002. i razveli nakon dva meseca. Kejdž je bio u braku i s kolegicama Alis Kim (36) i Patricijom Arket (51).