Glumica Aliče Pagani, koju pamtimo po ulozi Ludovike u italijanskoj seriji "Baby", bila je poznata po atraktivnim autfitima. Da se i van malih ekrana oblači smelo i nesvakidašnje, govori u prilog njena poslednja modna kombinacija.

Naime, glumicu su papraci uslikali na ulicama Milana, tokom šetnje sa psom, a bilo je nemoguće ne zapaziti njen autfit.

alice pagani
Shutterstock 

Aliče je obukla crnu, ali potpuno providnu bluzu, zvoncare oker boje, koje je uparila sa neobičnim glomaznim čizmama providnog đona.

Iako je preko bluze nosila kaput crne boje, prolaznici su neprestano gledali u njene grudi koje su se ocrtale u potpunosti.

Ako je suditi po osmehu koji je Aliče imala dok je snimila da je paparaci "vrebaju", očigledno je da glumica ne mari za poglede koji su bili uprti ka njenim grudima.

Inače, kontroverzna italijanska serija "Baby" je bazirana na istinitim događajima koji uvode u živote dve tinejdžerke iz veoma imućnih porodica, koje u potrazi za identitetom i nezavisnošću počinju da nude se*sualne usluge u zamenu za novac, mobilne telefone i skupu, dizajnersku odeću.

Kjara (Benedeta Porkaroli) i Ludovika (Aliče Pagani) žive u najelitnijoj rimskoj četvrti Parioli, idu u preskupu privatnu školu i nose najskuplje krpice.

Ipak, iako imaju sve što požele, niz loših odluka ih uvlači duboko u lanac prostitucije, a čitava priča inspirisana je aferom "Baby Squillo", u bukvalnom prevodu "Bejbi hot-lajn", koja je 2014. godine potresla celu Italiju.

Kako je glumica izgledala, pogledajte u galeriji u nastavku:

@LucaSgro / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia Aliče Pagani