Ćerka slavne manekenke Sindi Kraford, Kaja Geber, rasinula je sa miljenikom žena i jednim od najpoželjnijih glumaca Džejkobom Elordijem nakon godinu dana veze, tvrdi Page Six.

Iako nije poznat tačan razlog njihovog rastanka, navodno su ostali u dobrim odnosima. Prvo je krenulo šuškanje o njihovom raskidu nakon što je Kaja s svog Instagrama uklonila sve zajedničke fotografije s 24-godišnjim Džejkobom.

Ništa nije naslućivalo da će doći do rastanka, naročito nakon poslednjeg zajedničkog pojavljivanja na crvenom tepihu gde su izgledali prilično zaljubljeno i srećno. Zajedno su proveli i Noć veštica, a nakon toga su rešili da stave tačku na svoju vezu.

kaja gerber i dzejkob elordi
Broadimage / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Manekenka i glumac bili su u ozbiljnoj vezi, a Elordi je letovao u Meksiku još prošle godine s Kajinim roditeljima, Sindi Kraford i Rendijem Gerberom. Od 2020. godine ovaj par je bio nerazdvojan, a prvi put su zajedno uslikani u Njujorku prošle jeseni.

Kada je u pitanju Kajin ljubavni život, pre Džejkoba zabavljala se sa problematičnim komičarem Pitom Dejvidsonom, koji je sada u vezi sa Kim Kardašijan. Međutim, njeni roditelji nisu odobravali njen izbor te je veza brzo pukla.

DIGGZY/JESAL / Shutterstock Editorial / Profimedia, Sipa USA / ddp USA / Profimedia Kaja Gerber i Džejkob Elordi

Nakon toga, usledilo je povezivanje sa koleginicom, takođe manekenkom Karom Delavinj, a njihove fotografije gde su veoma bliske obišle su svet brzinom svetlosti.

Sa druge strane, zvezda "Euforije" bio je u vezi sa Zendajom, a pre nje sa koleginicom Džoi King.

dzejkob elorsi
Youtube