EKIPA JUŽNOG VETRA U PREGOVORIMA S MONIKOM BELUČI: Reditelj otkriva koji holivudski glumci će igrati sa Bikovićem

U nastavku filma "Južni vetar" imaćemo prilke da gledamo nekoliko holivudskih glumaca, a jedna od njih mogla bi da bude i Monika Beluči.

Shutterstock 

Miloš Biković i ekipa filma "Južni vetar", nedavno su obradovali obožavaoce kada su otrkrili da će im se u nastavku pridružiti holivudski glumac Majl Medsen, ali to nije sve.

Reditelj filma Miloš Avramović otkrio je da će im se u nastavku pridružiti jedna od najlepših žena sveta Monika Beluči, ali i Vilijam Boldvin.

- Izuzetno mi je drago što će Vilijam Boldvin i Majkl Medsen biti deo serije "Južni vetar". Ovo je prvi prvi put posle mnogo godina da tako velike i priznate holivudske zvezde učestvuju u nekom srpskom projektu.

Saradnja sa njima je prvi korak ka tome da u budućnosti bude sasvim normalno da se u našim serijama i filmovima pojavljuju svetske zvezde - rekao je Avramović, a prenosi "Informer".

vilijam boldvin
Shutterstock 

Reditelj otkriva da su holivudski glumci već potpisali ugovore, dok su sa Belučijevom pregovori još u toku.

- Sa Monikom uveliko pregovaramo i bilo bi super da i ona bude deo tima. Ima mnogo faktora koji će morati da se usklade, poput termina našeg snimanja i njenih obaveza. Planirano je da ona ima nekoliko snimajućih dana u Italiji i nekoliko u Srbiji - priča sagovornik.

monika beluci
Stephane Lemouton / Bestimage / Profimedia 

Boldvin i Medson će u "Južnom vetru" igrati američke agente.

- Oni će u seriji štititi interese američke administracije, ne samo u Srbiji već i na Balkanu. Planirano je da dođu u Srbiju na proleće ili početkom leta i sve vreme snimaju ovde, najviše u Beogradu. Vilijam i Majkl su i privatno dobri prijatelji, obojica su fantastični i velika mi je čast što će biti deo naše ekipe - kaže Avramović.

milos avramovic
Kurir/ Nemanja Nikolić 

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
Komentariši