Glumica iz hit-serije "Bridgerton" Fibi Dinevor ignoriše sve napise o novoj vezi njenog bivšeg dečka Pita Dejvdisona koji je viđen u zagrljaju rijaliti zvezde Kim Kardašijan.

Nakon što su svet obišle fotke na kojima se Kim drži za ruke s Pitom, reklo bi se da ni Fibi ne gubi vreme.

26-godišnja glumica ovih dana se družila s Džejdanom Smitom, 23-godišnjim sinom Vila Smita i Džejde Pinket Smit. Daily Mail piše kako je još nejasna priroda njihovog odnosa, a fotografi su ih snimili na izlasku iz jednog restorana u Los Anđelesu.

fibi dinevor i dzejden smit
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Mnogi nagađaju da je par u vezi, ali ne isključuju mogućnost da su tek na početku svoje ljubavi i da ne žele da još pričaju o tome.

Fibi i Pit pre samo pet meseci su bili novi svetski it par, ali ljubavi je brzo došao kraj. Mnoge je ta vest iznenadila jer se početkom avgusta šuškalo da će se komičar zaprositi Fibi i preseliti u London kako bi bio bliže svojoj devojci.

The Sun je sada objavio da su se razišli zbog svojih pretrpanih poslovnih rasporeda zbog kojih im je bilo teško da nađu vremena da se vide.

fibi dinevor i pit dejvidson
i-Images / Eyevine / Profimedia 

Zanimljivo je da se Fibi svidela komičaru kad je gledao njene seksi scene u seriji "Bridgerton" za koje je smatrao da je odlično odglumila i divio se njenom talentu.

fibi dinevor i pit dejvidson
CLICK NEWS AND MEDIA / SPLASH / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia