DOM KAJE OSTOJIĆ IZGLEDA KAO DVORAC: Za uređenje luksuznog stana u kom uživa sa fudbalerom potrošila je 100.000 evra

Novi stan Kaje Ostojić i fudbalera Matea Pavlovića podseća na bajku, a zgrada u kojoj je smešteno njihovo ljubavno gnezdo izgleda kao dvorac.

Print Screen/Instagram Kaja 

Kaja Ostojić već neko vreme uživa u ljubavi sa šest godina mlađim dečkom, fudbaleroma Mateom Pavlovićem, a od nedavno su počeli da žive zajedno. 

Novo ljubavno gnezdo pevačice i fudbalera podseća na pravu bajku.

Smešteno u malom gradiću nadomak Pariza u posebnom kvartu, zdanje podseća na pravi dvorac. Zgrada u kojoj se nalazi njihov stan datira čak iz 18. veka, a par nije štedeo ni na enterijeru, te su do poslednjeg detalja uredili svaki kutak.

Kaja se odmah pohvalila na svom Instagramu novim kvartom, te ne čudi zbog čega su ona i Mateo lako odabrali da baš ovde nastave svoj zajednički život u Francuskoj.

kaja ostojic i mateo pavlovic
printscreen/instagram 

- Čim su ugledali pomenutu zgradu potpuno su se zaljubili u nju i celokupan ambijent. Kaja je neko ko jako polaže pažnju na estetiku i inače je zanima arhitektura, te je odmah rekla Mateu da je ovo mesto u kome treba da sviju svoj dom.

On se brzo složio jer im i sama lokacija jako odgovora, te su za samo par dana dali kaparu i iznajmili stan u prelepom zdanju - ističe izvor blizak pevačici za Blic, te dodaje da je Kaja odmah zasukala rukave i sama osmislila kako će izgledati stan iznutra:

kaja ostojic
Instagram 

- Kako ima dosta vremena dok je Mateo na treninzima, a inače uživa u kreativnom radu, Kaja se odmah bacila na posao i sama dizajnirala svaki detalj u stanu. Naravno za sve je konsultovala Matea, koji je uglavnom bio oduševljen njenim idejama, s obzirom na to da imaju sličan ukus.

Zajedno su se složili da ne žele da štede na prvom zajedničkom gnezdu, te da treba da ga opreme baš onako kako oni zamišljaju. Kako je ceo eksterijer vrlo ekstravagantan, samim tim i enterijer njihovog stana morao je da ide u istom pravcu, te su samo za kuhinju i nameštaj izdvojili nekoliko hiljada evra.

Uz to, opremili su stan i vrhunskim uređajima, kao i ostalim sitnicama, dok je Kaja s posebnom pažnjom birala slike i ostale umetnine koje će se naći u stanu. Samim tim za samo opremanje izdvojili su oko 100.000 evra, međutim ne žale ni malo na parama, jer uživaju u novom domu.

Instagram Kaja Ostojić

I pevačica nije krila koliko je srećna što je konačno sredila sve onako kako je zamilsila.

- Vrlo pažljivo sam birala nameštaj za novi dom, noćima sam pravila kolaže, gledala ponudu na internetu, obilazila salone… Ali na kraju krajeva, kada se dvoje slažu i imaju isti ukus i stil onda to ide zaista lako i sa zadovoljstvom - istakla je pevačica te dodala da su poručili neke unikatne i posebne delove nameštaja, za koje još uvek čekaju isporuku:

kaja ostojic
Instagram 

- Jedini problem je što se na neke od odabranih komada čeka pa još uvek nemamo baš sve što smo poručili, ali će se i to ubrzo realizovati.

 Kada se prošle godine doselila kod Matea u Francusku, fudbaler je već stanovao u kući koja je bila opremljena kada se on u nju uselio. Upravo zato su i Kaja i Mateo posebno radosni što će sami moći da opreme novi stan od početka do kraja.

printscreen/instagram Katarina Kaja Ostojić i njen dečko, fudbaler Mateo Pavlović

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
Komentariši