Glumac Tomas Brodi-Sangster osvojio je srca publike u filmu "Zapravo ljubav", u kojem je odigrao dečaka Sema kada mu je bilo samo 13 godina.

Danas ima 31 godinu, ali izgleda prilično mlađe, pa ga je i dalje lako prepoznati, a sada je zaveo pet godina stariju glumicu Talulu Rajli, koja je poznata i kao bivša supruga jednog od najbogatijih ljudi na svetu, Ilona Maska.

Talula se za investitora i milijardera venčala čak dva puta. Prvi put su stali pred oltar 2010. godine, a razveli su se 2012., da bi se ponovo venčali 2013. i razveli 2016. godine.

tomas brodi sangster i talula rajli
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Tomasa je upoznala na snimanju filma o Seks Pistolsima u kojem oboje glume, a vezu su započeli još letos, ali dosad su se uspešno skrivali od javnosti.

Paparaci su ih ove nedelje uslikali u romantičnoj šetnji Londonom tokom koje su se grlili i držali za ruke, čime su potvrdili da su par, ali i da je Talula okončala svoju burnu vezu s umetnikom Metjuom Ricom, sa kojim je bila nakon razvoda od Maska.

talula rajli i ilon mask
Photoshot / Avalon / Profimedia 

Novopečeni par iznenadio je javnost i jer je Tomas dosta mlađi od Talulinih spomenutih bivših partnera, koji su u šestoj deceniji.

Tomasa smo, inače, imali priliku da gledamo i u megapopularnoj Netfliksovoj seriji "Damin gambit", a mnoge je tada iznenadilo koliko se malo promenio otkako je glumio 13-godišnjaka Sema u kultnoj romantičnoj komediji koja ga je proslavila.

Tomas Brodi Sangster i Talula Rajli
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Zbog mladolikog izgleda glumac je imao i probleme.

"Bio sam u Otavi i ostavio sam pasoš u ambasadi zbog vize i vratio sam se u hotel. Pomislio sam da bi mi dobro došlo pivo pa sam krenuo u bar, ali onda sam shvatio da nemam dokumente kod sebe.

Zamolio sam svejedno konobara da mi donese pivo, ali on mi je rekao da nemam dovoljno godina da naručim alkohol. Pokazao sam mu svoj profil na IMDb-u, ipak to nije prihvatio", ispričao je Tomas jednom prilikom.