Zvezda serije "Mentalista", glumac Sajmon Bejker (52) raskinuo je vezu s australijskom modnom dizajnerkom Laurom Mej Gibs (36).

Prema navodima Daily Maila, njegov portparol izjavio da se par mirno razišao još pre nekoliko meseci.

Nije otkrio razlog raskida, ali istakao je da nije imao veze s antivakserskim stavovima modne dizajnerke koje ona ne skriva. Međutim, mnogi nagađaju da su upravo ti, u javnosti neprihvaćeni stavovi, kriju iza odluke o raskidu.

Laura je naime prošli mesec na službenom Instagram profilu svog brenda objavila kako se prodavnica locirana u Bajron Beju neće ponovo otvoriti dok svim njihovim klijentima pa i onima nevaksinisanim, ne bude legalno dopušten ulazak u prodavnice.

laura mej gibs
KHAPPGG / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Mlada dizajnerka našla se u centru pažnje kad se prošlog vikenda pojavila na organizovanom prtestu protiv Kovid mera obaveznog vakcinisanja koje je sprovela austtalijska vlada.

Na svom Instagramu uz fotografiju s transparentom napisala je "Već primam poruke od ljudi koji su zbog ovoga izgubili posao, niste sami".

sajmon bejker
KHAPPGG / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Podsetimo, Bejker i Gibs zadnji su put viđeni u avgustu, a za njihovu vezu saznalo se početkom godine, samo dva meseca nakon što je glumac objavio da se razvodi od dugogodišnje supruge Rebeke Rigs, s kojom je proveo skoro 30 godina. 

Sajmon je s novom devojkom viđen kako razmenjuju strasti na plaži, čime je njihova veza otkrivena. Ubrzo nakon toga su potvrdili vezu na društvenim mrežama. U braku sa Rebekom je  dobio troje dece, Stelu (27), Kaluda (22) i Harija (19).

sajmon bejker i laura mej gibs
Media-Mode / SplashNews.com / Splash / Profimedia