Glumac Met Le Blank (54) mnogima je omiljeni lik iz kultne serije "Prijatelji" u kojoj glumi urnebesnog Džoija Tribijanija, ali o njegovu privatnom životu ne priča se puno.

Tako mnogi ni ne znaju da Met ima 17-godišnju ćerku Marinu Prl koju je dobio s bivšom suprugom Melisom Meknajt i zbog čije je bolesti odbio mnoge uloge.

Marina je rođena u februaru 2004. godine, samo nekoliko meseci pre završetka snimanja "Prijatelja", a pred prvi rođendan dijagnostikovana joj je kortikularna displazija mozga zbog koje je kao beba patila od epileptičkih napada.

met le blank sa cerkom
GVK / Bauer Griffin / Profimedia 

Iako joj se stanje poboljšalo u ranom detinjstvu, Metju je bio jako zabrinut za ćerkino zdravlje pa je nakon "Prijatelja" odbijao uloge kako bi mogao što više vremena provodi s njom.

Za razliku od većine dece slavnih roditelja, Marina nema otvorene profile na društvenim mrežama, a glumac ju je oduvek čuvao daleko od očiju javnosti.

met le blank sa cerkom
RRG / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Jedinu put kada ju je poveo sa sobom na crveni tepih bilo je 2014. godine, a nekoliko puta su ih ulovili i paparaci, ali njene novije fotografije ne mogu da se pronađu.

Inače, glumac se od majke svoje ćerke razveo 2006. godine i od tada se malo zna i o njegovu ljubavnom životu.

met le blank sa cerkom
AO Images, PacificCoastNews / Pacific coast news / Profimedia 

Nakon uloge u "Prijateljima", koja mu je donela svetsku slavu, glumio je i u sopstvenoj seriji "Džoi", ali ona nikada nije doživela takav uspeh.

Pre dve godine napustio emisiju BBC-ja "Top Gear" u kojoj se našao u ulozi voditelja od 2016. godine, a kao glavni razlog naveo je kako su ga snimanja previše udaljila od prijatelja i porodice.