Slavni glumac Ešton Kučer završio je u bolnici dva puta zbog pankreatitisa, otkrila je njegova supruga Mila Kunis tokom gostovanja u jednom podkastu. Glumica je tom prilikom iskritikovala supruga koju je u jednom periodu konzumirao samo jednu vrstu voća.

"Dva puta sam ga vodila u bolnicu, imao je pankreatitis. Užasno glupo se ponašao. Jeo je samo grožđe, to nije imalo nikakvog smisla", rekla je Mila Kunis.

Ešton Kučer je pankreatitis, upalu pankreasa dobio dok se pripremao za ulogu Stiva Džobsa, osnivača kompanije "Apple".

Pankreatitis je ozbiljno oboljenje koje, u zavisnosti od toka bolesti, može voditi izlečenju, ali može biti i životno ugrožavajuće. Sama prognoza pankreatitisa zavisi od uzroka bolesti, težine oštećenja pankreasa, godina i opšteg stanja pacijenta koje umnogome zavisi i od pridruženih bolesti koje pacijent ima ili koje može dobiti kao komplikaciju pankreatitisa.

eston kucer u filmu dzobs
Youtube Ešton Kučer u ulozi Stiva Džobsa

 Naime, glumac je uoči premijere filma potvrdio da je pokušavao da jede baš kao Stiv Džobs, i da mu je zbog toga bilo loše.

"Najpre da vam kažem, kada jedete samo voće, možete da dobijete ozbiljne probleme. Išao sam u bolnicu dva dana pred početak snimanja, presamitio sam se od bolova i rezultati analize pankreasa su mi bili potpuno poremećeni. Bilo je stvarno strašno", ispričao je Ešton jednom prilikom.

eston kucer i mila kunis
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Podsetimo, Stiv Džobs je umro 2013. godine, a godinama unazad znalo da jede vrlo neobičan izbor namirnica.

Ponekad bi jeo samo jedno voće ili povrće nedeljama, a onda postio, i taj režim ishrane nastavio je i pošto mu je uspostavljena dijagnoza raka pankreasa.

mila i eston s decom
Phamous / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Inače, Ešton je nedavno mnoge iznenadio izgledom. Zbog nove uloge, Ešton je prošao kroz još jednu transformaciju, a o čemu je reč pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Christopher Peterson / SplashNews.com / Splash / Profimedia Ešton Kučer