"BILA SAM NA KORAK OD SMRTI" Slavna glumica otkrila nepoznate detalje trudnoće i kroz kakav je pakao prošla

Gvinet Paltrou je govorila je o ozbiljnim problema sa kojima se susrela kada je po treći put ostala u drugom stanju , koji su je umalo koštali života.

Gvinet Paltrou
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Gvinet Paltrou (49) nedavno je, gostujući u jednoj emisiji, otkrila da je prošla kroz pakao rađajući ćerku Epl koju je dobila u braku sa bivšim suprugom muzičarem Krisom Martinom.

Glumica je otkrila da je carski rez, kojem je bila podvrgnuta, ostavio veliki ožiljak na njenom telu, te kritikovala društvene mreže zbog kreiranja nerealnih očekivanja o tome kako bi žene trebalo da izgledaju nakon porođaja.

- Imala sam dva carska reza. Sa ćerkom je bio hitni carski rez, bilo je ludo, umalo smo umrle. Nije bilo dobro - započela je Givet.

gvinnet paltoru sa cerkom
Instagram 

- Imala sam veliki ožiljak na telu i reagovala sam kao: "Vau, to nije bilo tu pre". I nije da je to loše i da odmah osuđuješ sebe, ali samo je šok - objasnila je glumica.

- Hvala bogu da nije bilo Instagrama kad sam se ja porodila, zato što sada ako vidiš nekog na Instagramu kaže: "Oh, ja sam pre dve nedelje rodila bebu i imam savršene trbušnjake". I ja sam kažem: "Vau, ja nisam tako izgledala" - rekla je Gvinet i dodala:

- Uvučeni smo u očekivanja da moramo da izgledamo ovako ili onako, imali bebe ili ne. Zbog čega - zapitala se glumica.

gvinet paltoru sa cerkom
Instagram 

Jednom prilikom, Gvinet je govorila je i o ozbiljnim problema sa kojima se susrela kada je po treći put ostala u drugom stanju. Nažalost, došlo je do spontanog pobačaja, koji je za malo koštao života.

- Imala sam i jako loše iskustvo kada sam bila trudna po treći put i nije išlo. Zamalo sam umrla - dodala je u intervjuu glumica.

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
Komentariši