Gvinet Paltrou se ne zaustavlja. Glumica je nakon bizarne sveće sa mirisom svoje vagine, prvo napravila realističnu lampu u obliku hleba, a sada se može reći da su je zaista ponele "dobre vibracije", pa je rešila da svoje pratioce obraduje "Goop vibratorom" koji je sama dizajnirala. 

Kako kaže, nečim je morala da prekrati vreme u karantinu. 

Vibrator se prodaje po ceni od 95 dolara, a dolazi u kombinaciji bele, ružičaste i zlatne boje. Kako se navodi na sajtu, vibriraju i kugla i kupasti nastavak, a igračka za odrasle je i vodootporna. Takođe, seks igračka sadrži osam pulsirajućih uzoraka.

U opisu proizvoda navodi da vam može pomoći da se oslobodite stresa, bolje spavate i lakše opustite. 

Impresivno! 

Goop vibrator, Gvinet Paltrou
goop.com Goop vibrator, Gvinet Paltrou

"Goop" je lansirao svoj prvi vibrator u nedelju, 14. februara, a sama najava proizvoda sadržala je podjednako drski natpis: "Tokom godina testirali smo puno vibratora - posao koji shvatamo ozbiljno, znajući da sjajni vibratori dovode do velikih orgazama. U osnovi, to je zadovoljstvo. Uzbuđeni smo što ćemo vam formalno predstaviti naš dvostrani vibracioni štapić."

Jedna od prvih koja je podržala novi proizvod je i glumica Dru Barimor. "Jao bože, volim te", napisala je ona ispod objave. 

Ostaje da vidimo šta će nam još pripremiti Gvinet i "Goop" ekipa tokom 2021. Mada, nakon sveća sa mirisom njenog orgazma i njene vagine, čini se da nas ništa više ne može iznenaditi.