Posle proizvoda koji je u prodaji postao svima dostupan po ceni od 75 dolara, a radi se o aromatičnoj sveći pod nazivom „Ovo miriše kao moja vagina“, rekli bismo da nas ništa više ne može začuditi.

I taman kada smo pomislili da smo uspeli da dođemo do te tačke, ona nas ponovo iznenadi. Ni manje ni više nego Gvinet Paltrou.

Dok o njenoj intimnoj sveći i reakcijama javnosti detaljnije možete čitati OVDE, mi vam otkrivamo još jedan, mnogima iznenađujući, potez. Naime, slavna glumica proslavlja 48. rođendan, ali u njenom slučaju bilo bi neobično proslaviti ga obično. Uobičajeno.

U to ime, Gvinet je odlučila da se potpuno naga slika u dvorištu svog doma, a njena poruka je ponovo naišla na niz reakcija u javnosti.

„Ni u čemu drugom osim u mom rođendanskom odelu danas“, poručila je glumica i dodala:

„Mnogo vam hvala na rođendanskim željama i hvala Goop-ovom neverovatnom potpuno novom telu zbog kojeg mislim da još uvek mogu da skinem komplet“, napisala je glumica.

Njena fotografija je naišla na niz pohvala kod koleginica, ali kako kažu, deca su uvek u pravu.

Epl, Gvinetina ćerka, prokomentarisala je objavu velikim slovima: „Mama“, a preko 10.000 ljudi je potvrdilo da im se ovo dopada. Da iza ove poruke stoji poruka „Mama, saberi se“, potvrdila je i Gvinet koja je svojoj ćerki samo uzvratila smeh.

Pa, izgleda da ne kažu za džabe da nikad nije kasno u životu za neke stvari.