Holivudski glumac Brendan Frejzer proslavio se u filmovima "Džordž iz džungle" i "Mumija" tokom 90-ih godina, ali njegov zgled se otada drastično promenio i na prvi pogled ga nije lako prepoznati.

Danas 52-godišnji Brendan bio je poznat po mišićavom telu, koje mu je bilo zaštitni znak i nosio je titulu seks-simbola, ali onda je odlučio da se na neko vreme povuče iz javnosti, a šokantno objašnjenje dao je tek godinama kasnije.

Naime, glumac je pre nekoliko godina javno otkrio da ga je 2003. godine seksualno napastovao tadašnji predsednik Hollywood Foreign Press Associationa Filip Berk i potvrdio da je to glavni razlog zbog kojeg je odlučio da se povuče.

brejdan frejzer
Sipa USA / ddp USA / Profimedia 

Ipak, vest koja je obradovala njegove obožavatelje je bila ta da se Brendan vraća na veliko platno, pa je tako snimio dramu "The Whale" cenjenog reditelja Darena Aronofskog, a neki mu već za to predviđaju čak i nominaciju za Oskara.

Odglumiće lik sredovečnog muškarca Čarlija koji ima gotovo 300 kilograma i živi na periferiji Mormonske države u Ajdahu i pokušava da se poveže sa svojom 17-godišnjom ćerkom.

Brendon je snimio i kriminalističku dramu "No Sudden Move", a pojavio se i na njenoj premijeri na Tribeka festivalu. Tada je pokazao da se i dalje bori s viškom kilograma i da nema ni traga onim njegovim slavnim mišićima za kojima su žene uzdisale gledajući film "Džordž iz džungle", kao ni gustoj smeđoj kosi.

brendan frejzer
TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia 

Kako je glumac izgledao nekada kada je bio na vrhuncu slave, pogledajte u galeriju u nastavku teskta:

Youtube Brendan Frejzer