Serija "Bridgerton"doživela je neviđenu popularnost nakon samo jedne sezone prikazivanja.

Netfliksovo izdanje oborilo je sve rekorde gledanosti, a gledaoci su bez treptanja pratili dešavanja, a pogotovo škakljive scene između Dafne i Simona, ali i Antonija i Siene.

Serija je zasnovana na književnoj seriji Džulije Kvin, a publika je posebno oduševljena odabirom glumaca, te su mnogi komentarisali da je hemija između njih nestvarno dobra.

Zato i ne čudi opšte razočaranje kada se saznalo da jedan od glavnih protagonista - čuveni vojvoda Rege-Žan Pejdž odlučio da napusti seriju.

Serija mu je donela planetarnu popularnost, a šuškalo se da je pravi razlog to što mu je ponuđena uloga Tajnog agenta 001, iako se po pitanju toga glumac nije oglašavao.

rege zan pejd napustio je seriju zbog drugih uloga
Youtube 

Netfliks je, nakon glumčeve odluke odlučio da pooštri ugovore glumcima pre snimanja 2. sezone, a sada su se na internetu konačno mogle videti fotografije sa snimanja nastavka.

Glumci su hodali naokolo u prepoznatljivim toaletama, a većina ih je nosila zaštitne vizire zbog pandemije. Kako navode izvori, veoma se vodi računa o zdravlju svih, kako ne bi došlo do odlaganja snimanja.

fibi dinevor na snimanju bridgertona
CLICK NEWS AND MEDIA / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Ipak, svi su dobro raspoloženi, a među njima prednjači mlada Fibi Dinevor koja je prokomentarisala za strane medije da je čudno bez Rege-Žana.

"Definitivno je drugačije", rekla je i dodala, "ali mislim da su obožavaoci koji su pročitali knjige svesni da će se svaka sezona fokusirati na putovanje drugog brata ili sestre."

Fibi koja je nedavno raskinula vezu sa problematičnim komičarem Pitom Dejvidsonom blistala je na setu i bila jedna od najraspoloženijih te ne sumnjamo da joj raskid nije teško pao, a nakon ovih fotki, više je nego jasno zašto mnogi ne mogu da dočekaju drugu sezonu.

fibi dinevor sa rege zan pejdzom
screenshoot youtube 

Da li će nadmašiti slavu prve, ostaje da vidimo, iako je istina da će slavni vojvoda i te kako faliti, a još fotografija sa seta pogledajte u galeriji ispod:

CLICK NEWS AND MEDIA / MEGA / The Mega Agency / Profimedia Snimanje 2. sezone serije "Bridgerton"