Naša poznata manekenka Jelena Ivanović "žarila je i palila" devedesetih, i slobodno možemo reći da je bila jedna od najuspešnijih sa ovih prostora.

U svet modelinga ušla je sa svega 15 godina, i tokom karijere radila je modne revije za najveće brendove i pozirala na naslovnicama najprestižnijih svetskih časopisa.

Prvi srpski supermodel i danas je deo ovog sveta, ali na čelu jedne agencije kao modni skaut i menadžer. Udata je za glumca Branislava Tomaševića sa kojim je dobila troje dece.

Za njihov susret tvrdila je da je sudbinski:

- Bane i ja smo se upoznali u Njujorku, kada sam iz Pariza otputovala tamo na tri dana povodom slikanja za jedan modni editorijal. Preko manekenke Maje Latinović Bane i ja smo se upoznali, i istog dana zaljubili jedno u drugo. Kažu da je čovek tvog života plan sudbine, i eto, meni se to baš tako desilo, nenadano i sudbonosno- izjavila je svojevremeno Jelena.

jelena ivanovic sa suprugom branislavom
printscreen/instagram 

Danas iako ima 41. godinu i dalje izgleda savršeno, a na izgledu bi joj pozavidele i duplo mlađe. Ipak, nedavno je rešila da se odrekne svog zaštitnog znaka - duge kose, i ošiša se skroz na kratko.

jelena ivanovic sa kratkom kosom
printscreen/instagram 

Ceo proces podelila je na svom Instagramu, a zanimljivo je da je ovakva frizura veliki hit ove godine, iako se žene retko odlučuju na ovoliko velike promene za koje je, ruku na srce, ipak potrebno dosta hrabrosti.

jelena ivanović sa kratkom kosom
printsreen/instagram 

Jeleni, sa druge strane, transformacije nisu strane, s obzirom da su bile sastavni deo njenog posla, a kako danas izgleda pogledajte u galeriji ispod:

printscreen/instagram Jelena Ivanović danas