IZGLADNJIVALA ĆERKU DA BI OD NJE NAPRAVILA SEKSI BEBU: Naslednica najskandaloznije plavuše danas je KOPIJA SVOJE MAJKE

Ćerka Ane Nikol Smit izrasla je u pravu lepoticu, a njen otac nedavno je izjavio da želi da njegova mezimica uči na maminim greškama

Kako izgleda ćerka Ane Nikol Smit
ALAIN ROLLAND / MAXIMA PROD / ANGELI / Bestimage / Profimedia 

Anu Nikol Smit buran i raskalašan život doveli su do smrti. Kada je preminula 8. februara 2007. godine, Ana je iza sebe ostavila petomesečnu ćerkicu Danijelin Birkhed. Ona danas ima 14 godina i mnogi se slažu da liči na mamu.

Tri dana nakon što je Danijelin došla na svet, njen 20-godišnji polubrat Danijel Vejn Smit preminuo je u majčinoj bolničkoj sobi, nakon što je došao na Bahame da vidi tek rođenu polusestru.

Posle dve obdukcije utvrđeno je da je Danijel umro zbog smrtonosne kombinacije opijata. Smrt sina Ana Nikol je teško podnela, a samo nekoliko meseci kasnije pronađena mrtva u sobi 607 u hotelu i kazinu “Hard Rock” na Floridi.

ana nikol smit
Shutterstock 

Pronašla je prijateljica Tasma Brajthaupt koja je pozvala hitnu pomoć, dok je njen suprug i Anin telohranitelj pokušavao da je reanimira. Nakon dolaska u bolnicu proglašena je smrt slavne starlete, a kao uzrok navodi se trovanje kombinacijom raznih lekova.

Iako su mediji nakon njenog rođenja malene devojčice, pisali da bi mogla da ima poteškoća u razvoju jer joj se majka drogirala i pila alkohol tokom trudnoće, Danijelin je zdravo dete. Dobar je đak, a njen otac Leri tvrdi da želi da devojčica uči iz majčinih grešaka.

Dugo se nagađalo ko je otac Anine ćerke. Plejboj zečica je izjavila kako je njen preminuli suprug Dž. Hoverd Maršal za kog se udala kada je imao 89 godina, otac njenog deteta, jer je pre smrti zamrzla njegovu spermu. Ipak, DNK analiza je pokazala kako je pravi otac devojčice Leri Brikhed s kojim se neko vreme zabavljala.

danijelin sa ocem
Stephen Lovekin / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Izgladnjivala ćerku da bi od nje napravila "seksi bebu"

Ana je posle smrti sina bila slomljena. Tada je počela je da razmišlja o svojoj smrti, a čak je odabrala i modnu kombinaciju u kojoj će je sahraniti. Borila se s depresijom i viškom kilograma i mešala je razne tablete. Vreme je provodila ispred televizora, a bila je opsednuta idejom da njeno dete bude 'seksi beba'.

ana nikol smit s cerkom
Youtube 

- Iako je znala da je ispravna količina hrane 84 grama svaka tri sata, ona je insistirala da joj dajem 70 grama, pričala je dadilja. 

Danijelin je danas na svu sreću zdravo dete, izrasla je u lepoticu, a sa ocem Larijem posetila sva mesta koja su nekada značila njenoj majci. 

"Danijelin je sada tinejdžeka, a ne zna gomilu činjenica o svojoj majci. Kao otac devojke koja je tako mala izgubila majku, pomislio sam, zašto da joj ne pokažem njene početke. Iskreno, ni ja sam nisam znao neke detalje iz njenog života", ispričao je Lari Birkhed.

pritnscreen/instagram Pogledajte kako danas izgleda ćerka Ane Nikol Smit

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
 1