Američki glumac Džonatan Lipniki, kojeg pamtimo kao preslatkog dečaka iz filma "Stuart Little", ponovo dospeva u središte pažnje.

Danas 27-godišnji džonatan proslavio se sa samo šest godina i to u filmu "Jerry Maguire" iz 1996. godine u kojem je glumio s Rene Zelveger i Tomom Kruzom, a tri godine kasnije dobio je glavnu ulogu u filmu "Stuart Little".

Neko vreme ga nismo viđali na filmskim platnima i ekranima, ali čini se kako se vraća na televiziju i to u popularnoj emisiji "Celebs Go Dating".

Osim njega u emisiji će se pojaviti Mike Talasitis kao Džem Kolins, Talija Storm, Džejd Džons, Sam Tompson, Olie Lok i London Hadžis, a svi u nadi da će pronaći ljubav.

Ovaj glumac je mnogi obećavao i bio je glavna uzdanica holivudske industrije, ali poput većine dečjih zvezda ni on se nije najbolje snašao u tranziciji iz glumca za decu u glumca za odrasle.

dzonatan lipniki danas
Kay Blake / Zuma Press / Profimedia 

Imao je problema da pronađe odgovarajuće uloge, a priznao je i da su mu agenti otvoreno govorili da je izgubio na privlačnosti u tinejdžerskim godinama. Kako kaže da je to bilo svojevrsno verbalno zlostavljanje.

Uz glumačku karijeru, Džonatan se bavio borilačkim veštinama, puno se bavio humanitarnim radom, međutim iza njega je i teško razdoblje tokom kojeg se borio s anksioznošću i depresijom i to nakon snimljenih filmskih hitova.

Zbog svega toga, na neko vreme povukao iz sveta glume. Ipak ističe da je imao jasnu viziju da baš time želi da se bavi i u budućnosti. O tome je iskreno progovorio početkom ove godine u intervjuu za TooFab.

"Lečio sam se jako dugo jer sam imao problem s anksioznošću i depresijom. Nisam znao kako će mi se život završiti i to je bila najniža tačka koju sam dotakao", izjavio je.

Instagram Džonatan Lipniki

Na društvenim mrežama je otkrio i kako je bio maltretiran u školi, da je doživljavao napade panike, ali uprkos tome želi da ohrabri sve da ostvare svoje snove.

"Neverovatno je koliko ljudi mogu biti zli u tinejdžerskim danima. Hvala svima na potpori. Volim vas i nadam se da će vam ovo pomoći", napisao je na Instagramu.