Gotovo da ne postoji osoba koja početkom dvehiljaditih nije komentarisala spot rsuke muzičke grupe "t.A.T.u.". Dve devojke Julija i Lena našle su se u centru pažnje nakon što je emitovan muzički spot za pesmu “All The Things She Said”, u kom su se strasno ljubile na kiši.

Ovaj ruski bend bio je aktivan sve do 2011. godine, kada su objavile da zbog ličnog sukoba žele da nastave solo karijeru.

Julijin put nakon napuštanja benda nije bio ni malo lak. Julika Volkova koja je već imala problema sa vokalom dok je bila u bendu, otkrila je 2016. godine da se lečila od raka štitne žlezde, zbog čega je izgubila glas.

Jedan period želela je da napravi neočekivani korak u karijeri. Naime, Julija je jedno vreme želela da napravi program za pridruživanje ruskom parlamentu, a svoj projekat je najavljivala kao deo predizborne kampanje.

julija, grupa tatu
Youtube 

Inače, ova Ruskinja je sklona brojnim promenama, što svedoči i njen privatni život.

Pevačica je čak dva puta menjala svoju veroispovest, prvo 2010. godine kada je prešla u islam i izjavila da ne nosi tipičnu versku odeću, ali da oseća da je ta vera bliža njenom srcu, a zatim se 2017. ponovo vratila pravoslavlju.

Instagram Julija Volkova nekad i sad

Baš kao što je ekstremna po pitanju ličnih izbora, tako i njen izgled privlači veliku pažnju. Na početku karijere kratka crna kosa i rokerski stil su bili njen zaštitni znak, dok danas izgleda znatno drugačije.

Ruska zvezda se u međuvremeni podvrgla brojnim operacijama. Kako ruski mediji navode, Julija je povećala grudi, usta, smanjila nos, botoksirala se, doradila jagodice, a telo je ukrasila i tetovažama...

julija volkova danas
Instagram 

Duga crna kosa i zanosne obline su njen zaštitni znak. Takođe je promenila i stil odevanja i šminkanja, te je danas prava trendseterka. U galeriji i video spotu pogledajte koliko se Julija promenila u proteklih 15 godina.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!