Džena Džejmson (48) bivša zvezda filmova za odrasle uspešno se oporavlja od misteriozne bolesti zbog koje je izgubila sposobnost hodanja. Ona je nedavno na Instagramu podelila video kako hoda sama kako bi obožavateljima pokazala koliko je napredovala.

Džena koja s partnerom Liorom Bitonom ima 4-godišnju ćerku Batel Lu, živi na Hvajima i objašnjava kako joj je upravo on najveća podrška u ovim teškim trenucima. Bivša kraljica filmova za odrasle prošla je kroz poslednjih par godina kroz neverovatnu transformaciju nakon što je smršala 40 kilograma.

džena je uspela da smrša 40 kilograma
Instagram 

Džena se tokom i nakon trudnoće ugojila, te jedan period mnogi nisu mogli da je prepoznaju, međutim uspela je da povrati svoju staru figuru zahvaljujući ketogenoj dijeti.

Ova dijeta bazira se na smanjenom unosu ugljenih hidrata i povećanom unosu masti, a da daje sjajne razultate, dokaz je Džena.

džena pre 4 godine kada je izgledala drugačije
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Kako je i sama otkrila pre četiri godine, Džena dan započinje sa dve šoljice kafe sa stevijom i pavlakom bez šećera. Nakon toga čeka se da ogladni, a njen prvi obrok u danu je, kako kako je navela "prava bomba". Reč je o njenom receptu za omlet koji se bazira na smernicama ketogene dijete. Za ovaj recept potrebna su vam jaja, sir, luk vlašac i malo avokada.

Za ručak Džena je tokom dijete jela ribu pečenu s maslacem i belim lukom, a za prilog je uglavnom uzimala salatu od rukole s maslinovim uljem i malo sirćeta.

Kako poslednji obrok u danu često je konzumirala špagete bolonjeze, koje sadrže beli lik, umak od paradajza, mlevenu junetinu, so, aromu govedine, peršun i origano.

Kada je reč o napicima, Džena kaže da obožava marokanski čaj od nane.

Ono što je važno napomenuti jeste da Džena između 18 sati uveč i 11 sati prepodne više ništa ne jede.

Džena nekada
Shutterstock Džena se tokom svoje karijere borila sa anoreksijom jedno vreme

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!