Da većina repera voli zlatne lance i upečatljive priveske, znaju i vrapci na grani. Takođe, mnogi nose i takozvani "grillz", odnosno navlake za zube od zlata ili sa dragim kamenjem, što je veoma popularno poslednjih godina.

Međutim, iako je većina u stilu "samo da šljašti", verujemo da nikad niko nije otišao tako daleko da svoju kosu zameni zlatnim lancima.

Upravo je to uradio meksički reper po imenu Dan sur koji se podvrgao opasnoj proceduri kojom su mu lanci bukvalno ugrađeni u skalp.

Na lobanju su mu hirurškim putem ugrađene kukice, na koje je pričvrstio lance, piše MTO News. Reper kaže da je želeo da izgleda kao da je tek izašao iz prodavnice s nakitom.

dan sur ugradio je zlatne lance u skalp
printscreen/instagram 

"Istina je da sam želeo da uradim nešto drugačije, jer svi sada farbaju svoju kosu. Nadam se da me sada niko neće kopirati", rekao je reper.

Dan Sur tvrdi da je prva osoba na svetu koja ima zlatne lance umesto kose.

reper koji je ugradio zlatne lance
printscreen/instagram 

"Ovo je moja kosa. Zlatna kosa. Ja sam prvi reper u istoriji koji ima ugrađene zlatne lance na glavi", dodaje.

Ovoj operaciji navodno se podvrgnuo još u aprilu, a tek sada je dospeo u žižu interesovanja što se dalo primetiti i po pregledima na Jutjubu.

reper je lance ugradio u skalp jos u aprilu
printscreen/instagram 

Da mu pažnja prija više je nego evidentno, a kako je izgledao pre ugradnje zlatnog nakita u skalp pogledajte u galeriji ispod:

printscreen/instagram Dan Sur, reper koji je ugradio zlatne lance u skalp