Poznati srpski reper Dalibor Andonov Gru poginuo je 9. septembra 2019. godine, ali sećanje na njega na bledi.

Slavni muzičar ostavio je za sobom suprugu Danicu Andonov sa kojom je imao dva sina, Vuka i Relju.

Dalibor je bio večiti šarmer. Imao je dušu dečaka i u potpunosti je bio posvećen svojoj porodici. Vezivali su ga uz najzgodnije devojke, uvek je bio u društvu najlepših žena, ali njegovo srce uspela je da osvoji samo jedna.

Svoju suprugu Danicu Prvulović, nekadašnju uspešnu manekenku i šarmantnu plavušu, rodom Kragujevčanku, upoznao je još 1999. godine. Važili su za jedan od najlepših parova sa javne scene. Nakon veze duže od sedam godina, u skladnom braku ostali su sve do reperove smrti.

Venčali su se 2007. godine, nakon saznanja da će prvi put postati roditelji. I postali su ubrzo ponosni roditelji sina Vuka, a tri godine kasnije rodio se još jedan naslednik - Relja. Iako je Danica želela ćerku, Gru je tada priznao da se nadao sinu.

dve godine od gruove smrti
Youtube 

- Jednog dana voleo bih da imam i ćerku. Mada, kada razmišljam o devojčicama, zamišljam sebe kao oca iz drugog nastavka filma "Mi nismo anđeli", ali pretpostavljam da se čovek na sve navikne. Inače, kažu da su devojčice predivne i umiljate kada su male, a onda porastu - pričao je Gru 2011. Na žalost, ovu želju nije ostvario.

Danica je Gruu uvek bila najveća podrška. Njihova dugogodišnja ljubavna veza mnogima je delovala kao bajka, a Gruovi fanovi bili su srećni što je izabrao upravo lepu Danu. Nekako su uz njega zaista uvek i išle samo one istinske lepotice, jer bio je među najvećim beogradskim frajerima.

- Prvi put sam je video u kafeu "Sinema". Stajala je sa jednim tipom kojeg poznajem i tako je priča i krenula. Imao sam taktiku - malo sam je merkao, onda sam pustio malo da prođe, da se merkanje slegne, pa sam tek onda krenuo u akciju. Nije bilo teško smuvati je. Šalim se, naravno, to je bilo najteže muvanje u mom životu - ispričao je Gru za "Blic" 2004. godine.

O privatnom životu ni Gru ni Danica nisu puno pričali. Najlepše trenutke ostavljali su za sebe, između svoja četiri zida.

Ostavljali su utisak srećne porodice, kako na društvenim mrežama, tako i uživo.

dve godine od gruove smrti
Youtube 

Stara škola repa

Gru je muzičku karijeru počeo devedesetih godina. On je 1995. godine izdao prvi rep album u Srbiji, a naredne godine najuspešniji rep album u Srbiji "Gru 2". Gru je deo stare škole repa kojoj su pripadali "Montenigers", "C-Ya", "Who is the best". Njegovi najveći hitovi su "Biću tu", "Pravi broj", "I dalje me žele", itd...

Gru je nastavio da niže uspehe na polju muzike krajem devedesetih i početkom dvehiljaditih godina, sve do 2003. godine kada je izdao album "Beogard", a onda je napravio dužu diskografsku i medijsku pauzu.

Gru se 2009. godine oprobao u rijaliti šouu "Veliki Brat".Gru se vratio se na muzičku scenu 2014. godine pesmom "Dugme po dugme" koju je snimio sa Rastom, a potom je snimao pesme sa kolegama Gazdom Pajom i Đansom i drugima, a poslednju pesmu izdao je 2017. godine.

Gru je izbegavao pojavljivanje u medijima, bavio se di-džejingom, bio ispunjen i na poslovnom i na privatnom polju, a radio je i ono što je oduvek voleo - uživao je u ekstremnim sportovima.