Kada je pre nekoliko meseci poznata pevačica Sara Harding, članica nekadašnjeg popularnog sastava "Girls aloud" otkrila da boluje od raka, njeni obožavatelji širom sveta bili su uvereni da će iz ove bitke izaći kao pobednik uprkos strašnim prognozama.

Sara je bolovala od raka dojke, a nažalost, zbog pandemije korona virusa nije otišla na vreme kod doktora zbog čega je bolest otkrila tek kada je uznapredovala.

Međutim, uprkos agresivnom lečenju, hemoterapiji i masektomiji, lepa plavuša preminula je 5. septembra u 39. godini života.

Od nje se na rmežama danima opraštaju kolege, prijatelji, porodica ali i brojni obožavatelji, a sada se oglasio i njen bivši dečko Čed Džonson sa kojim je imala turbulentnu i strastvenu vezu nakon rijalitija "Big brother" gde su se i upoznali.

sara harding i ced dzonson
pritnscreen/youtube 

Čed je, kako kaže, slomljen zbog smrti svoje bivše devojke, i istakao je da mu je žao što nije uspela da ispuni svoju najveću želju i postane majka.

"Sara je toliko želela da bude mama, a nikad to nije uspela da ispuni. Žalila je samo zobg toga. Jako mi je žao", rekao je za The Sun.

ced dzonson
pritnscreen/youtube 

"Oduvek sam mislio da bi bila savršena majka. Imala je taj majčinski instinkt, brinula je o ljudima koje voli i obožavala je decu."

"Bila bi opsednuta svojom decom na najlepši mogući način. Prosto, to joj je bilo u prirodi", objasnio je Čed.

Njihova veza pukla je, kako tvrdi zbog daljine, ali ostali su veoma bliski i dobri prijatelji u nakon raskida.

sara dzonson i sara harding
Giovanni / Splash / Profimedia 

"Nikad nisam prestao da je volim", završio je sa izlaganjem Čed i rekao da će zauvek ostati slomljenog srca.