Italijanska manekenka Elizabeta Gregoraci blistala je sinoć u prekrasnoj plavoj haljini na 78. filmskom festivalu u Veneciji.

Raskošna haljina u svetlo plavoj boji istakla je njen taman ten, dok je kombinaciju upotpunila efektnim nakitom - efektnim minđušama i ogrlicom. Kada je reč o frizuru, kosu je isfenirala na ravno, dok se za šminku odlučila za popularno smokey eyes.

Samo tri dana pre paradiraja na crvenom tepihu, Elizabeta je uslikana na jahti u Monaku sa bivšim partnerom  Flavijom Briatoreom.

elizabeta gregoraci
Maria Laura Antonelli / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Papraci su bivše supružnike uslikali na odmoru u opuštenom izdanju, a iako već nekoliko godina nisu u braku Elizabeta i Flavijo se redovno viđaju zbog njihovog sina 11-godišnjeg Nejtana.

Elizabeta je bivša supruga preduzetnika i bivšeg šefa Formule 1, Flavija Briatorea. U braku su bili od 2008. do 2017. godine, a i danas su zbog sina u dobrim odnosima, što je mnogima čudno zbog striktnog ugovora koji je lepotica imala sa svojim bivšim. Naime, ugovor joj brani da pokaže novog dečka u javnosti.

BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia Elizabeta i Flavio

Krajem prošle godine Elizabeta je iznenadila javnost kada je priznala da ima ugovor s bivšim suprugom - milionerom, po kojem tri godine nakon razvoda ne sme biti u javnosti s novim partnerom. Od Flavija se službeno razvela 2018., a ukoliko bi prekršila ugovor, snosila bi visoke penale.

"Ugovor je potpisala i zbog toga je ne viđamo s drugim muškarcima još otkako se rastala od Flavija. Možda se s nekim i druži, ali to je njena privatna stvar", rekao je za italijanske medije izvor blizak Elizabeti. Ona sama je na kraju priznala da je bila u vezi čitavo to vreme, ali je pazila da je neko slučajno ne fotografiše.

"Flavijo je posesivan, to sam sve učinila za njegovo dobro", izjavila je manekenka.

elizabeta gregoraci
Instagram 

Zanimljivo je da je Briatore pre nego se obogatio, bio voditelj restorana i prodavac osiguranja u Italiji. Svojevremeno je osuđen po nekoliko optužbi za prevaru 1980-ih, dobio je dve zatvorske kazne, iako su te presude kasnije ukinute.