Da su Megan Markl i princ Hari zbog svojih poteza u poslednjih par meseci ostali bez podrške mnogih bližnjih jasno je i vrapcima na grani.

Mnogi su se "oprali" od bilo kakve veze sa njima, a poslednji u nizu bili su i nekadašnji predsednik Barak Obama koji ih nije čak ni pozvao na rođendansku proslavu iako su do juče, čini se, bili bliski prijatelji.

Listi se navodno pridružila i niko drugi do Meganina najbolja prijateljica i kuma na venčanju, Džesika Malroni, a glasine o prekidu prijateljstva pojavile su se nakon što joj nije javno čestitala jubilarni, 40. rođendan.

Džesika je nagađanja nedavno demantovala uz reči "samo zato što nešto nije bilo na Instagramu, ne znači da se nije ni desilo". Izvor blizak prijateljicama potvrdio je da se redovno čuju telefonom, a viđanje je trenutno otežano jer se Džesika nalazi u Torontu dok je Megan u Kaliforniji.

megan markl i dzesika malroni
printscreen/instagram 

Međutim, ovo obrazloženje mnogima nije "pilo vodu" s obzirom da je Džesika ta koja je često kačila na mreže mnogo toga što se tiče Megan što nije radila u poslednje vreme.

Pričalo se da upravo ona zna pravu istinu o Megan, kao i da se ne slaže sa njihovim ponašanjem i stavovima prema kraljevskoj porodici.

megan i njena najbolja prijatlejica
printscreen/instagram 

Ipak, da je još uvek na Meganinoj strani potvrdila je poslednjim objavama na mrežama kada je brutalno ismejala kraljevsku porodicu i još jednom potvrdila da "drži leđa" svojoj kumi.

Naime, kao što je poznato, kraljevksa porodica ima čitav niz suvenira u Britaniji, od majica, kačketa i drugih odevnih predmeta, preko čaša, flaša, tanjira...

Upravo to je bila inspiracija jednom umetniku po imenu Volf Dotir da dizajnira liniju tanjira pod nazivom "Hail Satan Royals" koji se prodaju po ceni od 150 dolara.

tanjiri kraljevska porodica
pritnscreen/instagram 

Na tanjirima su kraljica Elizabeta i princ Filip sa crno crvenim očima, a sa prednje strane piše "Pozdrav Satani".

Sve ovo ne bi toliko privuklo pažnju da upravo Džesika nije to podelila na svom storiju rekavši da ima ceo set.

Neki tanjiri imali su i druge, ništa manje šokantne natpise, a Džesika je podelila i odgovore na njen stori.

tanjiri kraljica elizabeta
printscreen/instagram 

"Molim te, pozovi me na večeru", "Ovo je urnebesno", "Sada je jasno da si još uvek na Meganinoj strani", "Sad je jasno šta misliš o kraljevskoj porodici"... samo su bili neki od komentara.

Bilo je i onih kojima je ovako nešto bilo degutantno, ali jedno je sigurno, Džesika je definitivno još uvek "tim Megan" u čitavoj ovoj kraljevskoj ujudurmi.