Holivudska glumica Uma Turman snimljena je u ležernoj šetnji Menhetnom u društvu prijateljice, a pažnju paparaca privukla je izdanjem bez šminke.

51-godišnja Uma i prijateljica zajedno su večerale, a glumica u šetnji nije skidala zaštitnu masku s lica na kojem su se videli očiti tragovi umora.

"Šta joj se desilo?", "Izgleda jako loše", "Totalno se zapustila", neki su od komentara na račun nekadašnje holivudske lepotice.

Pre nekoliko mjeseci u medijima je odeknula vest kako ljubi izvršnog direktora Bloomberga Džastina B. Smita, a prvi je o tome izvijestio The New York Times. Pre toga njen ljubavni status je bio dugo nepoznat, a u javnosti se najčešće mogla videti u društvu svoje dece.

uma turman bez sminke
BrosNYC / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Iza Ume su dva propala braka s 12 godina starijim Gerijem Oldmanom koji je potrajao od 1990. do 1992. godine, te s Itanom Houkom.

Prvi poznatiji muškarac za kojeg se zna da je s njim bila u ozbiljnoj vezi bio je Fil Žonou. Devet godina stariji od Ume, stekao je ugled zbog saradnje sa irskim bendom "U2".

Film koji je Fil radio zvao se "State of Grace". Glavne uloge igrali su Šon Pen i Geri Oldman. Uma je te 1989. posetila na setu svog dragog i upoznala glavne protagoniste.

Fil je nekoliko godina kasnije tek prokomentarisao:"Od prvog trenutka video sam da je privlačnost između Gerija i Ume bila toliko snažna da mi nije preostalo ništa drugo nego da se sklonim."

uma turman
Shutterstock 

A njenom drugom braku sa Itanom Houkom presudila je njegova navodna prevara sa dadiljom, koju su unamili da čuva njihovog sina.

Poslednja veza za koju se zna bila je ona s arhitektom Piterom Sabetom, a imala je i kratku romanse s hotelijerom Andreom Balasom.

Uma se proslavila zahvaljujućo glumačkom talentu, ali i upečatljivim crtama lica i osobnosti koji su joj doneli svetsku slavu, ali i titulu miljenice jednog od najtalentovanijih reditelja današnjice, slavnog Kventina Tarantina.

uma tirman i kventin tarantino
Shutterstock