Ena Popov ostala je zapažena kao jedna od aktera prvog rijaliti šoa u Srbiji "Veliki brat" u kom je imala i romansu sa jednim učesnikom poznatom javnosti.

Nakon toga bila je u žiži interesovanja pa je i njen privatni život privlačio pažnju javnosti. U tom periodu bila je aktivna u noćnim izlascima pa su je povezivali sa mnogobrojnim muškarcima među kojima je bio i fudbaler Gojko Kačar.

ena popov u velikom bratu
Youtube 

Međutim na profesionalnom planu beležila je uspehe pa se oprobala kao pevačica, a ostala je upamćena kao voditeljka popodnevnih emisija na Pinku, kao i Zvezda Granda

ena popov u zvezdama granda kao voditeljka
Youtube 

Bila je uspešna voditeljka televizijske emisije "Mustre", a njena pesma "Naivna" koju je davne 2008. snimila za "Grand produkciju" bila je veliki letnji hit koji su svi pevali te sezone.

Tada je bila čest gost svih zabavnih programa, i punila je novinske stupce nagađanjima o emotivnom životu koji je tada bio turbulentan. Danas živi sasvim drugačijim životom, pre svega mirnijim.

Ova multitalentovana mlada dama na određeni vremenski period povukla se sa javne scene, udala i postala majka. Iako je imala sve predispozicije i mnogobrojne prilike da gradi karijeru u Beogradu i bude zaštitno lice ružičaste televizije, ona se vratila u rodni grad, Novi Sad, i posvetila porodičnom životu.

ena popov kao pevacica
Youtube 

Udata je za novosadskog biznismena Nenada Čanka, sa kojim ima dve ćerke Riju i Milu. Ena i Nenad su zajedno još od 2012. godine, a koliko su srećni u braku govore i njihove porodične fotografije na Instagramu.

Ena Popov je danas uspešna je dizajnerka kupaćih kostima, dok je mužičku karijeru zapostavila, a čini se ne planira ni da nastavi. U galeriji u nastavku teskat pogledajte kako danas Ena izgleda:

screenshoot/instagram ena popov danas