Voditeljka Radmila Rada Radenović važi za jednu od najlepših srpskih voditeljki, a da lepota nije prolazna, pokazuje i u petoj deceniji života. Kada se atraktivna crnka pojavila u spotu Tošeta Proeskog "Vo kosi da ti spijam", mnogi su se zapitali ko je lepotica, a onda se ona ubrzo zatim pojavila kao TV lice "Pink" televizije i očarala publiku i svojim sposobnostima vezanim za javni posao.

Nosila je titulu najatraktivnije voditeljke tog vremena, a od 2002. do 2010. godine dok nije iznenada nestala iz javnosti bila je i među najpoželjnijim damama sa domaće javne scene.

Naime, Rada je bila voditelj nekada veoma popularne emisije "City", a zbog atraktivnog izgleda mnogi su je zvali srpskom Hale Beri.

rada radenovic danas
screenshoot/instagram 

Jedna je od prvih javnih ličnosti koja se slikala za "Plejboj", 2005. godine, a tada je rekla da je uradila provokativne fotografije o kojima se dugo pričalo.

Rada iz sveta voditeljstva naprasno izašla nakon što je ostala u drugom stanju. O privatnom životu gotovo nikada ne priča, a jedino su poznati pojedini detalji o njenom sinu i romansi sa biznismenom koja nije potrajala.

Naime, ona je 2010. godine sa crnogorskim biznismenom Dejanom Milićem dobila sina Petra, danas jedanaestogodišnjeg dečaka. Biznismen je, prema navodima pojedinih medija, tada bio oženjen i pisalo se da je zbog lepe voditeljke ostavio suprugu sa kojom ima dvoje dece.

rada radenovic
screenshoot/instagram 

Priznala je da nikada nije živela sa ocem svoga sina i da više nisu zajedno, ali da su dete dobili iz najveće ljubavi. Kako su navodili domaći mediji, on se vratio supruzi.

Iako nikada nisu živeli zajedno, Rada je jednom prilikom otkrila da je sin Petar rođen iz velike ljubavi, a da je sa Dejanom ostala u dobrim odnostima, te da on, iako malo, vreme provodi sa sinom, uživa podjednako u ljubavi oba roditelja.

Veliki povratak emisijom "Rada sam" Rada Radenović imala je 2017. godine, a nakon emitovane samo jedne sezone poznata voditeljka je opet nestala.

Rada danas, u petoj deceniji života, izgleda podjednako odlično, brižna je majka svome sinu, a javnim poslao je njena prošolost. Jedino gde je publika, koja ju je nekada gledala na malim ekranima, sada može videti jeste na društvenim mrežama, gde često objavljuje svoje fotografije.

screenshoot/instagram Voditeljka Rada Radenović danas