Protiv Ar Kelija, američkog pevača čije je suđenje zbog seksualnog zlostavljanja, reketarenja i podmićivanja u toku, progovorio je i prvi muškarac koji tvrdi da reper nije samo žene uznemiravao.

Muškarac koji je svedočio tvrdi da je jedna od Kelijevih mnogobrojnih žrtava, a na sudu je ispričao da su se upoznali u Čikagu, kada je imao svega 17 godina.

Pevač ga je tada navodno pitao šta je spreman da učini za muziku, dao mu je svoj kontakt i pozvao ga u svoju kuću sve pod izgovorom da mu da par saveta o muzici i da će imati priliku da peva u njegovom studiju.

- Jednom me prilikom pitao jesam li ikada imao ikakvih maštarija o muškarcima, a zatim se spustio na kolena i pružio mi oralni se*s. Nakon toga mi je rekao da smo sada porodica - rekao je sada 32-godišnji muškarac na sudu, prenosi BBC.

protiv ar kelija svedocio muskarac
Shutterstock 

Dodao je da ga je Keli navodno molio da ga zove "tatice" i obavestio ga da će snimati njihove odnose. Muškarac tvrdi da se viđao sa pevačem, jer je zaista želeo da uspe u svojoj muzičkoj karijeri, ali se ujedno i plašio da neko može da poseduje snimke njihovih odnosa.

Pre koliko dana, protiv Kelija svedočila je izvesna Stefani koja tvrdi da ju je pevač silovao kada je imala svega 17 godina. Dodala je da se sve desilo nakon jednog koncerta u Majamiju, kada ju je Keli nakon izvedbe odvukao u sobu rečima "da je i bolje upozna, a onda se i mazi s njom”.

protiv ar kelija svedocio muskarac
Shutterstock 

Podsetimo, reper čije je pravo ime Robert Sivester Keli, već se decenijama suočava s navodima o seksualnom uznemiravanju i zlostavljanju žena, među kojima su mnoge tinejdžerke.

Optužbe je više puta odbacio. Ako bude osuđen po svim tačkama optužnice, Ar Keli mogao bi biti osuđen na nekoliko decenija.

Keli je u zatvoru poslednje dve godine, a u je junu premešten u Bruklin iz Čikaga na suđenje.