Poslednjih dana Rasta puni medijske stupce kako zbog odnosa sa bivšom suprugom, pevačicom Anom Nikolić, potom saradnjom sa Natašom Bekvalac koja je podigla ogromnu prašinu, tako i zbog izdržavanja zatvorske kazne zbog posedovanja nedozvoljenih supstanci koju će "odraditi" u svom domu, kada dobije nanogicu.

Reper koji iza sebe ima sijaset hitova, a od samog starta izdvojio se od svih drugih na sceni, iako je pevao o brzom životu, novcu, marihuani, kriminalu... Jednostavno, njegov atipičan zvuk, lagane rege melodije u kombinaciji sa popularnim ritmovima, ali i catchy spotovi smestili su ga na sam vrh muzičke scene u regionu.

rasti je otac usadio ljubav prema regeu
Youtube 

Međutim, mnogi ne znaju da se u rege zaljubio upravo zahvaljujući svom ocu koji mu je prvi pustio legendarnog Boba Marlija.

- Moj otac je zapravo bio taj koji mi je prvi pustio pesme Boba Marlija, gde sam ja shvatio da je to moj svet interesovanja - rekao je Rasta.

Rastini roditelji vezani su svoju unuku, ćerku Raste i Ane Nikolić, a sa malom Tarom vole da provode kvalitetno vreme. Ana je s Rastinim roditeljima u dobrim odnosima, pa je jednom prilikom napisala da je Tarin deda car.

Mada deluje da je o reperu mahom sve poznato, možda niste znali ko su njegovi roditelji.

Reper dolazi iz ugledne porodice intelektualaca. Rasta je rođen 1989. godine u Prištini, a kao mali se preselio u Beograd. Njegov otac Drago Đurić je profesor klasične nemačke filozofije na Filozofskom fakultetu, a majka Slađana Đurić je profesorka na Fakultetu bezbednosti.