Pevačica i pop diva Šer neko je ko je sinonim za dobar izgled i večnu mladosta, a sada je ponovo pokazala da su godinje za nju samo broj.

Ona trenutno odmara u italijanskom gradu Portofinu, a lepo vreme iskoristila je da sa prijateljima prošeta, kada su se spazili tamošnji paparaci.

Pevačica je veče provela u jednom od najpoznatijih restorana, a koliko je bila raspoložena govori činjenica da nije skidala osmeh sa lica. Bila je i veoma strpljiva kada su joj obožavaoci prilazili da se slikaju sa njom.

ser na odmoru u italiji
Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Šer je bila odevena u crnu garderobu i sandale sa punom potpeticom, koje je u jednom trenutku i izula. Iako je nosila crnu jaknicu, ipak se njena savršena figura odlično isticala. 

Tokom njene karijere, mediji je nisu štedeli na račun njenog izgleda i često su se brojale plastične operacije i korekcije na licu i telu koje je uradila. Ipak, neponovljiva Šer, koja polako gazi osmu deceniji i dalje je mnogim ljudima velika inspiracija:

ser
Shutterstock 

"Ja sam kao automobil iz luna-parka. Udarim u ivicu, krenem u rikverc i nastavim u drugom pravcu. Udarila sam u previše ivica u svom životu, ali ne stajem", rekla je jednom prilikom.