Mutzičar Lijam Pejn, bivši član boj benda "One Direction", početkom juna potvrdio je raskid veridbe s modelom Mijom Henri koju je zaprosio pre devet meseci.

"Nervira me to. Nisam dobar u vezama", rekao je gostujući u jednom podkaastu, a za raskid je krivio isključivo sebe.

"Nisam joj davao dobru verziju sebe više, koju ni ja nisam cenio i koja nisam želeo biti. Iskreno, mogu reći da mi je bolje nakon raskida. Nisam se osećao dobro radeći ono što sam radio, ali to se moralo desiti. Možda je ovo samo otrcani način da kažem kako je raskid bio najbolji za oboje", poručio je Lijam.

Par se verio nakon dve godine veze, a u mladoj manekenki Lijam je našao utehu nakon ljubavnog brodoloma s deset godina starijom pevačicom Šeril Kol s kojom ima sina. Ipak, njihovu je vezu krio pola godine iz poštovanja prema majci svoga deteta.

Lijam i Maja poznaju se godinama, a njihova prva zajednička fotografija nastala je kada je njoj bilo tek 15 godina, i to dok se kao obožavateljka pojavila na jednom upoznavanju s njim. Inače, Maja je manekenka i influenserka. Ona je ćerka bogatog teksaškog advokataa Tomasa Dž. Henrija koji se obogatio zahvaljujući svojoj tužiteljskoj kompaniji u Teksasu.

lijam pejn sa devojkom majom
Anthony Harvey / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Podsetimo, Lijam je i Šeril slomio srce, a dugo se šuškalo kako joj nije bio veran i da je brigu oko sina prepustio isključivo njoj, dok je on ganjao devojke i karijeru. Ipak, nekolio nedelja nakon potvrde raskida veridbe, Lijam i Šeril viđeni su zajedno nakon pune tri godine, zbog čega su odmah počela šuškanja kako je par svojoj ljubavi dao još jednu šansu. 27-ogodišnjak i njegova deset godina starija bivša devojka viđeni su u kući njegove sestre na proslavi rođendana njegove nećakinje, a nisu ni pokušali da se sakriju od paparaca.

Par je poslednji put viđen zajedno u 2018. godini neposredno pre raskida kojim su iznenadili obožavatelje, a dugo se šuškalo kako raskid nije bio nimalo lep i da je britanska pevačica ostala u potpunosti sama sa sinom, jer je Lijamu navodno karijera bila na prvom mestu.

lijam pejn i seril kol
Justin Goff / Goff Photos / Profimedia 

Ipak, javile su se i priče kako mu je Šerill, s kojom je počeo da se viđa 2016. godine, poslednjih nekoliko meseci bila rame za plakanje i kako sada više ništa ne stoji na putu njihovom pomirenju i radu na još jednom detetu.

Njihovo ponovno povezivanje ostalo je i u senci njegovog izgleda. Naime, nekad po mnogima najzgodniji član slavnog benda, smeđokosi dečko postao je plavušan, nabacio je koji kilogrwam viška, što se najviše vidi na njegovom licu. Kako danas izgleda pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

MEGA / The Mega Agency / Profimedia Lijam Pejn nekad i sad